Салона е станал много готин браво Между другото аз мисля да използвам такъв спрей само , че за джантите..знаеш ли колко флакона ще ми трябват за 15" ББС Благодаря предварително и ще се радвам да видя все по интересни неща
2 флакона ще са ти напълно достатъчни. До колкото разбрах и от други форуми 4бр. джанти - 2 флакона. Ако ще ги пръскаш с Blaze цветовете (искрящите), отдолу трябва да има бяла основа, иначе за другите не е задължително :)
На мен пък ми харесва как е станал всичко само без километража. Една от най-готините 3-ки ! ! ! Колега,дай линк към сайта за тези спрейове,че съм заинтересован !
Последна промяна от Marto_cafeto на Пон 23 дек 2013 22:03, променено общо 1 път.
Що бе доста е свежарско, поприцнип аз съм заклет ОЕМ фен ама тва яко си ме кефи И аз трябва да си взема 1 такъв спрей ама ми свидят към това време 35 лв за няколко дребни елемента
Само емблемата ме дразни дето я направих червена на волана. Всичко друго си ми харесва. Пределно наясно съм че ще се хареса от някои хора, от други не. Мен си ме кефи така. Остава само да се претапицира тавана
Бате,аз ако карам 1 час в тая кола,ще получа депресия от толкова червено. Наистина,някои елементи добре са станали,други ми идват в повече. Важното е,че на теб ти харесва и ще си я караш с кеф Поне не е като 80% от 3-ките с черния интериор и гониш свое виждане за нещата.