Здравейте колеги, днес си инсталнах Уин 7 Ултимейт, всичко беше перфектно и започнах да си качвам разните програмки като Адоб,Офис пакета и т.н.Стигнах и до момента с антивирусната и влязох на сайта на майкрософт и дръпнах някаква Windows Security Esentials, всичко ок но след малко се появи една гадина наречена Windows Premium Shield, за нещастия я инсталирах, като мислех , че ще е от полза но гадината започна да сканира и накрая ми изкара един списък с проблемни неща и като дадох да ги махне ми изкара един Pay Format с данни на карта - демек да си я купя прогрмата, опитах да я деинстална, но не можах.Проблема е че каквото и да се опитам да направя по компютъра ми излиза тая програма и ми казва, че не мога да продължа, явно е някакъв вирус.Поразчетох се и направих това : http://deletemalware.blogspot.com/2013/12/remove-windows-premium-shield-virus.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+MalwareRemovalTips+%28Malware+removal+tips%29
Резултат-нулев, дайте съвети какво да правя, че не мога да си ползвам комп-а и не ми дава и да правя нищо по него.
Май повече няма да се опитвам да свалям антивирусни програми.Ще карам без тях.
Софтуерен проблем или може би вирус?
- Stoyanov_Vw
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: 1.9 TDI AHF
Re: Софтуерен проблем или може би вирус?
С деинсталатор пробва ли, колега?
Пробвах в Add/Remove Programs да я деинстална , но гадта не се появява там (тоест не е видима), иначе това беше първото нещо, което направих.Друг деинсталатор не съм качвал, а не ми дава и достъп до интернет да сваля деинсталатор.
valkoz написа:http://deletemalware.blogspot.com/2013/12/remove-windows-premium-shield-virus.html?m=1
колега, това е същото, което направих и аз, резултат никакъв.
другия вариант е да преинсталирам само диск це отново.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
По добрия и бърз вариант е преинсталацията, отнема двайсетина минути, за толкова време я открил решение на проблема, я не
Преинсталирах го за половин ден работа и са търся версия на офис пакета на англииски да си сваля обаче никъде не намирам или ако я има е от 2003, давайте акъл , какво да правя че с това бг меню на офис пакета се побърках направо.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Офис 2010 пакети има по тракерите,дори с линкове за регистриращи програми 

LILO&STICH написа:Офис 2010 пакети има по тракерите,дори с линкове за регистриращи програми
Иама, но на англииски не намрам само на БГ.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Има и с наш езиков пакет
- radko86
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AKL ARL
Има на много места бе колега
Не търсиш май както трябва

- lokva
- Автомобил: Passat 3c
- Двигател: CBAB 2008
попаднали сте на най распространеният вирус в мрежата със звучното има майкрософт
- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:
lokva написа:попаднали сте на най распространеният вирус в мрежата със звучното има майкрософт
Неграмотник да ни просветли кви сме злетаци...любимото ми

На калпавата ракета космоса ѝ пречел

- lokva
- Автомобил: Passat 3c
- Двигател: CBAB 2008
много сме велики няма що. радваите се на дребният си животец и намирането на чуждите правописни грешки
xploda написа:lokva написа:попаднали сте на най распространеният вирус в мрежата със звучното има майкрософт
На калпавата ракета космоса ѝ пречелче и вашата работа същата. Слагайте още каквито ви попаднат програми, никому неизвестни кракове и шитни па после ааааа той уиндоуса виновен
Ако това е адресирано към мен нито съм твърдял че уиндоуса ми пречи, нито пък че съм слагал каквото ми падне, просто френдове ми препоръчаха на майкрософт антивирусната и така.
А колкото до търсенето аз лично офис пакет поне 2010 на англииски не мога да намеря, на бг не ме устройва, че не съм му свикнАл.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”