Трябва да ги наместя във визията, понеже стоповете и фаровете са тъмни както и боята е тъмно синя
 Трябва да ги наместя във визията, понеже стоповете и фаровете са тъмни както и боята е тъмно синя  

Купих си пак Eibach, след нова година нови амортисьори, на които ще сложа пружините.. после пребоядисване на 6 детайла + джантите и след това ще са фланци и болтове.. аз тука вече имам 60 болта.. ще си правя море като чичо скрудж
 Купих си пак Eibach, след нова година нови амортисьори, на които ще сложа пружините.. после пребоядисване на 6 детайла + джантите и след това ще са фланци и болтове.. аз тука вече имам 60 болта.. ще си правя море като чичо скрудж  

! Колата е хубава и с този цвят на джантите. Някой хора правят колите си оранжево,черни за да изглеждат така :
   ! Колата е хубава и с този цвят на джантите. Някой хора правят колите си оранжево,черни за да изглеждат така :  а всъщност изглеждат така
 а всъщност изглеждат така  Весели празници !
 Весели празници !   

pEsHkyY написа:Да този вариант е готин, така изпъкват повече.
@Слави,
Натам отиват нещата..Купих си пак Eibach, след нова година нови амортисьори, на които ще сложа пружините.. после пребоядисване на 6 детайла + джантите и след това ще са фланци и болтове.. аз тука вече имам 60 болта.. ще си правя море като чичо скрудж

Джантите влизат във камерата заедно със колата
 Джантите влизат във камерата заедно със колата  

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта