Така изглеждат по-добре.

Черното ще го има точно както е на снимката, която Свилен сподели. Но ще се експериментира с цвета, било то оранжев или както са си заводско или една идея по-тъмно
 Черното ще го има точно както е на снимката, която Свилен сподели. Но ще се експериментира с цвета, било то оранжев или както са си заводско или една идея по-тъмно   Колкото до Phoenix-a нямам против, но е банално
 Колкото до Phoenix-a нямам против, но е банално  

ако има още някъде нещо да оранжавее става още по-гот.
 ако има още някъде нещо да оранжавее става още по-гот. 

), който се кълнеше, че светят - уви не светят. Някой крушки така бяха изгорели, че се бяха запоили за червеното. Утре ще се вземат диоди с резистори и мисля да приключвам с драмата.
), който се кълнеше, че светят - уви не светят. Някой крушки така бяха изгорели, че се бяха запоили за червеното. Утре ще се вземат диоди с резистори и мисля да приключвам с драмата.

специалист съм вече. Толкова борба не съм си представял, че ще падне. Ужасно е! Утре ще видим дали ще свършим работа. В момента карам без духалки
 специалист съм вече. Толкова борба не съм си представял, че ще падне. Ужасно е! Утре ще видим дали ще свършим работа. В момента карам без духалки  

Сложих червени диоди, но горната страна не свети много силно. Това ще се мисли по-нататък.
 Сложих червени диоди, но горната страна не свети много силно. Това ще се мисли по-нататък. 

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 63 госта