Проверка по VIN Golf 5 TDI

Жици и кабели, релета и моторчета, OBD, OBD II, VAG Com и други
Потребителски аватар
simtol
Автомобил:
Двигател:

Проверка по VIN Golf 5 TDI

Мнениеот simtol » Пон 30 дек 2013 23:40

Здравейте колеги ! Имам една огромна питанка , понеже съм си харесал един Голф 5 2.0 ТДи колата е на един познат 2006 год е имам вин номера и изглежда прилично на 152000 км е внос е от Германия от 3 години се кара в България !
От там идва въпроса ,че искам да проверя по Vin-a ,на колко км е преблизително от последни манипулации в Германия . Нямам си на идея по какъв начин се получава намерих един два руски сайта но нямат връзка нещо не се получава с тях показват ми само коя година е и ,че е немски !
Идеята ми е горе долу да знам на колко е . Сегашния му собственик е навъртял 30000 км за 3 год. Сменил е маслото на ск.кутия и ангренажа на 132 сега е на 152к има фактура ! Въпроса е колко са му го врътнали 2010 година като са го вкарали от Германия !
Ако някой ми помогне ще съм му безкрайно благодарен.Ето го и Vin-a WVWZZZ1KZ6W100574
Поздрави

Потребителски аватар
audi__a8
Автомобил:
Двигател:

Re: Проверка по VIN Golf 5 TDI

Мнениеот audi__a8 » Пон 30 дек 2013 23:50

според мен с рама няма как да разбереш наи вероятно са го върнали с около 100-120 хиляди което за този мотор е нищо

Потребителски аватар
simtol
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот simtol » Пон 30 дек 2013 23:58

Доколкото разбрах с Vin номера може да се разбере последната манипулация по колата в Германия ! В програма на VW доколкото знам Веста Ауто и всеки официален дилар на ФВ в Бг може да провери или се лъжа !
Въпроса е че тия в представителството в Бс не се занимавали с тази дейност доколкото разбрах а и искат доста пари майбе! Проверки тоест.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 31 дек 2013 0:06

Отиваш в официалното представителство и ако имаш твой човек, може да ти даде информация по ВИН. Другият вариант е да отидеш там да ти прегледат автомобила - преглед преди покупка. Струва мисля между 30 и 60 лева. Ако го направиш, със сигурност ще ти дадат информация.

Потребителски аватар
audi__a8
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот audi__a8 » Вто 31 дек 2013 0:08

:th_up [quote="dobrin"]Отиваш в официалното представителство и ако имаш твой човек, може да ти даде информация по ВИН. Другият вариант е да отидеш там да ти прегледат автомобила - преглед преди покупка. Струва мисля между 30 и 60 лева. Ако го направиш, със сигурност ще ти дадат информация.

:th_up аз бих заложел на свой човек там

Потребителски аватар
simtol
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот simtol » Вто 31 дек 2013 0:15

Мерси за информацията нямам мой човек там ,за жалост ще пробвам да им звънна и да ги попитам или направо да отида но без колата ами само с Vin-a ! Да видя да ли ще успея да получа някаква информация ! И съм обеден ще получа след като им дам пари въпроса е дали става по по лесния начин :)

Потребителски аватар
GALIANO
Автомобил: Cupra 300
Двигател:

Мнениеот GALIANO » Вто 31 дек 2013 10:46

Дай ми номера :beer

П.п упс,той го има горе :) Ако не бързаш ще мога да проверя чак на 7 като съм на работа

Потребителски аватар
simtol
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот simtol » Вто 31 дек 2013 13:01

GALIANO Ще съм ти признателно благодарен ако го провериш . Хвърлил съм му око на Голфа но не искам кола на 300000+ км :) Колата изглежда гледана човека иска на джип да се качва :icon_razz , има маховик за смяна но за това ще ми даде по добра цена! При всички положения ще отидем в сервиз да я закачат огледат компресии да замерят луфтове , турбо ! Но преди да вляза в тази фаза искам горе долу да разбера на колко км е !
Поздрави

Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”