VW BORA 1.9TDI 2001 115кс трудно пали

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
monoid
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

VW BORA 1.9TDI 2001 115кс трудно пали

Мнениеот monoid » Пон 27 яну 2014 16:53

Здравейте колеги, имам VW BORA 1.9TDI 2001 115кс и сутринт на първи старт пали много трудно. Направи ми впечатление преди няколко месеца когато започна да става студено, но след като вече температурите навън са -5 вече непоносимо и реших да се допитам до вас, евентуално ако някой се сблъсквал с този проблем да сподели как се отрстранява. Ходил съм много кратно на диагностика по колата са сменени и проверени следните неща....

Подгревни свещи, чисто нови BOSCH
Мерена компресия на цилиндри
Дюзите са прегледани всичките на студен старт какво е впръскването им и на диагностиак всичко е перфектно.

Ако имате някой добър сервиз на някой момчета които наистина си разбират от работата ще съм много доволен защото наистина е вече много неприятно... Сутрин колата не може да запали от 1-вия път , на втория припалва на 1-2 цилиндъра след което започва да мриише на сурова нафта и положението е просто критично.

Също така искам да отблежа че това нещо се проявява само при 1-во палене за деня след това няма никакви такива проблеми. Колата върви на ужас има си тяга и мощност, само единствено това че не може да запали сутрин.

Ще бъда много благодарен ако някой се отзове и даде някаква идея или ме прати при някой читав майстор който си разбира от тези коли. Защото в сервиз БОШ където хода очевидно немогат да ми помогнат.

phantom_
Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
Двигател: avf+m47

Re: VW BORA 1.9TDI 2001 115кс трудно пали

Мнениеот phantom_ » Пон 27 яну 2014 17:04

Тандем помпа ,опръстени на дюзите,филтър..и така нататък много причини може да са но тези момчета ще ти помогнат вярвам най добре-
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=7096

Върни се в “Дизелови агрегати”