намислил съм на сменям старата пръчка и съм се насочил към посочения модел. Моля, ако някой има преки наблюдения да сподели. Не ми препоръчвайте други, а само споделете какво мислите за този конкретен модел. Благодаря ви предварително за support-a
Мнение за Сони CDX-GT410U
Мнение за Сони CDX-GT410U
Здравейте колеги,
намислил съм на сменям старата пръчка и съм се насочил към посочения модел. Моля, ако някой има преки наблюдения да сподели. Не ми препоръчвайте други, а само споделете какво мислите за този конкретен модел. Благодаря ви предварително за support-a
По въпроса за cd-то
пич ако и взимаш cd недей да си взимаш Sony не свирят въобще! Вземи си Pioneer много по-добро е!
Re: По въпроса за cd-то
dobrij написа:пич ако и взимаш cd недей да си взимаш Sony не свирят въобще! Вземи си Pioneer много по-добро е!
Много силно изказване

- DragoGT
- 1/8 перничанин

- Автомобил:
- Двигател:
Re: По въпроса за cd-то
dobrij написа:пич ако и взимаш cd недей да си взимаш Sony не свирят въобще! Вземи си Pioneer много по-добро е!
на сони за кола нищо хубаво не съм видял
кой каквото да ми показва 100% има по-добър аналог
аз сони не бих си сложил...
По въпроса за cd-то
значи всичките ми cd-та до сега са били Pioneer и нямам оплакване а понеже имам познати от Avitel когато ги попитах дали да си взема Sony те ми отговориха в никакъв случай! И пак си взех Pioneer
само усилвателя ми е Sony но от него съм доволен. 
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Re: Мнение за Сони CDX-GT410U
Ей ама никой не чете какво е писал колегатаMaxee написа:Здравейте колеги,
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мнение за Сони CDX-GT410U
Maxee написа:Не ми препоръчвайте други, а само споделете какво мислите за този конкретен модел.
Леле, вие не четете а само пишете, без грам доводи. Плейъра в колата ми в момента е pioneer. Е не чете дискове на топло. Сега зимата докато си пусна парното чете, после не иска. За това си харесах това Сони, защото имам USB пък и не е лошо като характеристики. Какво ми пишете взимай пайниер ... ми ако имах 999 лв. И пак да натъртя, някой чувал/виждал ли е точно този модел ?!
- gotin_83
- Автомобил:
- Двигател:
аз откакто се помня ползвам сони дори в ладата където въобще не се пази и нямам никакъв дерт а за свиренето както каза колегата по-горе ела да видиш
когато взимах сонито за ладата преди около три четири години имам едни приятели които говориха така като вас за сони и си взеха пайнер сега и те са със сони така че тогава ги чух как свирят и двете така че според мен сони си е сони а специално този модел за тези пари си има всичко аз не го харесах единствено заради осветлението защото ми трябва червено а той свети зелено и нещо като червено

Sony
Сони си взех преди 2 години за 245 лева наи ниския клас мп3 не помня модела нещо 2250. Сега си взех преди 6 месеца Pioneer 2800, е в същата кола със същите колонки Pioneer свири поне класа над Сонито просто в ниския ценови клас само Pioneer.
- LORD KilleR
- Автомобил: VW Polo
- Двигател: AAU 1993
Нищо особено като звук!
Модела е със същите параметри като минагодишните базови модели!
Работи за сега без проблеми - на 1 месец е.
Има си USB и дистанционно (Гомяма Гъзария):)))))
Е то оптиката дава дфекти след около 1 г.
Изкривяванията на звука са при доста ниско ниво на потенциометъра
Корекциите са доста дълбоки и трудно се нагласят
Свири като всяко SONY!
A ЗАЩО ДЪРЖИШ НА SONY (CAR-AUDIO) ?????????????
Модела е със същите параметри като минагодишните базови модели!
Работи за сега без проблеми - на 1 месец е.
Има си USB и дистанционно (Гомяма Гъзария):)))))
Е то оптиката дава дфекти след около 1 г.
Изкривяванията на звука са при доста ниско ниво на потенциометъра
Корекциите са доста дълбоки и трудно се нагласят
Свири като всяко SONY!
A ЗАЩО ДЪРЖИШ НА SONY (CAR-AUDIO) ?????????????
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”