Баси, как може някой да оцигани тая кола???? Тва е класическа кола.. Вместо да взема да я стегне и да светне- направил я е като хибрид между Молотовка, ЗАЗ и Москвич. Даже не е хибрид- тва е ....айде да не загубим детската аудитория И с тия <струва ми се> присадени набързо фарове.. Пък тоя грил отпред-нямам думи.
Някой беше казал
evgenyh написа:между другото, решетката силно ми напомня на Москвич, 8-ца май беше?
абсолютно вярно ! отзад тези фарове са май на стар Опел а иначе повечето е от Волга май...както и да е това в действителност е доста високо...като джип е...и доста дълго като американските гондоли...
POLO_SPORT написа:Ти Дани Колев ли си или Емил Бранчевски?!
ПП. първо писах, и чак след това прочетох че наистина си един от двамата И аз съм голям фен на AutoBild
Дани съм аз...а аз се зарибих по AutiBild-a заради брат ми (Bliznak),който си купуваше дори немското издание много преди да започне издаването на българския вариант !
като гледам специално предния мост е от Уаз, направили са я 4Х4 дано поне мотора са си оставили оригиналния иначе ако е волговия................................
Доста често го виждам вдигнал капака и да рови нещо по двигателя.Мисля че няма да има проблем да му направя някоя снимка.А иначе има доста стряскащ вид,особенно ако се движи срещу теб