Значи миналия ден ми се получи едно неприятно скърцане при въртене на волана няма значение в коя посока го въртиш.Скърцането наподобява триене на 2 метала все едно някой тампон си е отишъл. Аз веднага отидох до сервиза да ми прегледат предницата да видят от какво е но от там ми казаха че абслютно всичко ми е здраво по предницата шарнири накрайници тампони, и ми казаха че от сухото време така са се разсъхвали тези тампони и затова така скърца и почти при всеки се е получавало.Там ги мокреха и казаха че ще се оправят с времето и аз отделно ги мокрех и продължават да скърцат и е много дразнещо.Ако на някой му се е случвало подобно нещо да сподели как го е оправил
Макферсон е тип окачване и на Б5 определено не е такова.
При мен се беше появило такова скърцане и след около месец вече се разлопа - беше шарнирния болт на левия долен преден носач, тоя на който се хваща и амортисьора. Интересното е че се появи изведнъж...
При мен се получава при разклащане на купето (наляво и надясно). Не е необходимо да скоча в дупка за да се чуе. При мен преполагам, че е някой шарнирен болт. Тия дни мисля със спринцовка да вкарам малко масло през гумения маншон на болта, че макар и за кратко да млъкне, `щото много дразни. Трябва да усилвам радиото.
yanio написа:Ако е само при въртене на волана , залагам на кормилен накрайник. Ако и по неравности скърца , например на легнал полицай , може и да е носач.
А да скърца и при неравности ама съвсем лекичко но аз проверявах носачите и всичките бяха здрави нямаха грам луфт
За да чуеш скърцането на шарнирния болт не е нужно да има луфт. Просто се е разсъхнал и започва едно скърцане и пукане от него. Луфт ще се появи на една по-късна фаза ако не вземеш мерки . Аз също залагам на кормилен накрайник. Той също представлява вид шарнирен болт.
за да скърца няма да има луфт, с масло като го инжектираш и спре ще знаеш че след два три месеца трябва да го сменяш. Разскърцал ли се е , с маслото само удължаваш агонията.
сменяш правите долни носачи/от която страна скърца/с здрав такъв/те са тези на които се монтират ушите на амортисьора/ скърцането изчезва ТУТАКСИ разгледаи и понапани горните/късите/2 бр носачи.за да се разсъхне туз чудо отдолу значи е имало и начало а началото е в горните 2 къси носача успех..........