бас няма, но може и да взема някъв боклук да дрънчи там (най-вероятно 8ца/10тка)
  бас няма, но може и да взема някъв боклук да дрънчи там (най-вероятно 8ца/10тка)Телефон към усилвател?
- 
				Explode12
- Автомобил: MK2
- Двигател: RP
Телефон към усилвател?
Здравейте..простотията налегна, лятото идва и нещо не ми се дават 100-150лв за CD плейър..Пък и всичката ми музика е на телефона така че само AUX и е нужен..та се замислих може ли чрез преходник aux to rca да си вържа телефона към някакъв измислен(и неизвестен за сега) усилвател(нещо слабо, от порядъка на 30-40вата). Четох в нета разни американци са я правили тая чудесия ама не всичко ми е ясно..и най-вече - ще ми трябва ли предусилвател..такъв търсих ама нещо нема в нета, само за слушалки намерих, но предполагам не става? Също ..и може би най-важно ми е да знам дали има опасност за телефона да се повреди? ..гледам да мина тънко   бас няма, но може и да взема някъв боклук да дрънчи там (най-вероятно 8ца/10тка)
  бас няма, но може и да взема някъв боклук да дрънчи там (най-вероятно 8ца/10тка)

бас няма, но може и да взема някъв боклук да дрънчи там (най-вероятно 8ца/10тка)- 
				phantom_
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Re: Телефон към усилвател?
Ще стане колега директно от жака на телефона в усилвателя  Няма проблем,на мотора ми така съм му направил музиката
 Няма проблем,на мотора ми така съм му направил музиката 

- 
				Explode12
- Автомобил: MK2
- Двигател: RP
Ееееее ше мина метър начи..повече обаче ме интересува телефона да не се повреди че един ми е и скоро май нов нема да има   ..ще се търси някъв усилвател значи
 ..ще се търси някъв усилвател значи  

- 
				phantom_
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
нищо не може да му стане на телефона,той се явява плеър 

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”