По принцип ползвам дистанционното за да си отключвам и заключвам вратите, но днес реших в предвид предстоящите студове да пръсна малко течност и да "раздвижа" ключалките. Голямо беше учудването ми, когато ключа не успя да влезе във шофьорската врата. По патрончето няма следи от някакво насилие и понеже не ми се вярва нещо да е станало от самосебеси, вероятно е някой добър и мил човек, който храни безрезервна любов към мен и много държи да го ощастливя анално, е набутал нещо вътре. Един вид сексуална покана ми е отправил - да му го набутам.
Та препоръчайте някой читав ключар който би могъл да се справи.
Колата е Passat B5 1999
Благодаря предварително.

Съвет за ключар.
- Fire 999
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Та препоръчайте някой читав ключар който би могъл да се справи.
...Готово

Последна промяна от Fire 999 на Пон 30 юни 2008 9:59, променено общо 1 път.
СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ КЪМ КОЛЕГАТА FreAk!
В крайна сметка се оказа, че понякога нещата могат да се повредят от самосебеси.
Благодаря на колегата FreAk за отзивчивостта и желанието с което помогна и свърши работа. А ако на Вас колеги Ви трябва ключарска помощ или съвет - това е човека.
към модераторите - може заключ

В крайна сметка се оказа, че понякога нещата могат да се повредят от самосебеси.
Благодаря на колегата FreAk за отзивчивостта и желанието с което помогна и свърши работа. А ако на Вас колеги Ви трябва ключарска помощ или съвет - това е човека.
към модераторите - може заключ

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”