За триене
-
- Автомобил: Golf 3 GTI 2.0 8v
- Двигател: AGG 115hp
За триене
Става въпрос за горепосочения телефон HTC Desire S с андроид 2.3 (не е руутван, буустван и тем подобни) - Когато телефонът се свърже с компа чрез USB кабел, започва да се зарежда батерията, но не се connect-ва и съответно не мога нито да влезна в HTC Sync, нито да го използвам като Disc drive. Проблемът е от няколко дни и не намирам решение на проблема 

Последна промяна от Хри100в на Пон 03 мар 2014 12:48, променено общо 1 път.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Re: HTC Desire S - Проблем относно свързване с USB
Ех стара машинка.Пита ли те как да се свърже с компа?
Ако не,влез в настройки->свързване и му кажи как искаш да се закача.Сложи и отметка,да те пита на всяко закачане
Ако не,влез в настройки->свързване и му кажи как искаш да се закача.Сложи и отметка,да те пита на всяко закачане

-
- Автомобил: Golf 3 GTI 2.0 8v
- Двигател: AGG 115hp
Преди проблема ме питаше как да се свърже, а сега - не. Отметката е сложена да ме пита всеки път. Деинсталирах HTC Sync и го сложих отново. Пробвах и с HTC Driver-и и резултатът е нулев. Опциите на свързване са - Charge only, HTC Sync, Disk drive, USB tethering и Internet pass-through. По принцип при свързване с Charge only единственото действие е да се зарежда телефона (естествено..), а сега която и опция да избера, действието си е само да се зарежда батерията. При Disk drive не ми излиза Autorun-а, че е вкарано устройство, съответно и в My computer не ми излиза. При избор на HTC Sync ми изписва Няма свързано устройство на програмата от компа. Обшо взето никоя от опциите не работи, единствено е възможно да се ползва за зарядно USB кабела 

- rosko-rs
- Автомобил: VW GOLF IV GTI
- Двигател: AGU -1999
Същите проблеми ги имах преди два месеца на desire-C.В My computer се показваше от 5,6-то включвне и при едно вадене на буксата умря телефона.Беше в гаранция и след ремонта бяха написали смяна на дъно и преден дисплеи.Дано не е същото и при теб колега.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”