за триене
- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
Re: Мнения за конкретна обява VW Golf 4
Все ми е на акъла, че е на 147000км
. Снимките са отвратителни, трябва да място да се види, ама за тия пари трябва да може и мусака да ти прави.

- agumba
- Автомобил: Honda Civic 7ма генерация
- Двигател: 1600 VTEC 110 hp
Ама с две врати, за 8 бона... 

- Marto_cafeto
- Автомобил: Peugeot 307
- Двигател:
Нямаше ли тема във форума за тоя голф ?
- Vw_polo_16v
- Автомобил: VW Polo 6n Seat ibiza 1.8T
- Двигател: AFH 1996 AQX 2000
Да! Имаше, как с времето ставаше по-млад в километрите!
- KadROo
- Автомобил: VW Vento
- Двигател: 1Z 1997
кот сте се хванали всички за тез километри.... колата може да е читава. Трябва да се види.Вярно е че тези километри само тук в България се въртят назад ,защото няма друго племе освен нащо да повярва на това , че 15 годишна кола е на 140 000 Особено пък дизел ... Но както казах километрите не са от значение 

- RO$$KO
- Автомобил: VW MK6 GTI
- Двигател: TSI EA888 2009
Някой ако може да даде
за темата за колата?
Всякакви мнения и подробности ще са ми от полза.

Всякакви мнения и подробности ще са ми от полза.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Интересно изпълнение, сравнително рядко, но и по-скъпо. Аз бих предпочел нещо по-ново макар и не толкова рядко като изпълнение. С още някой лев отгоре отиваш на Голф Мк5, което според мен е по-разумната инвестиция.
- AbSoLuT-15
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: AFT 1997
Хубава е колата ,но според мен човека е пресилил цената . 

- 7 speed DSG
- Автомобил:
- Двигател:
Колега RO$$KO,
ако си надиплил кинтьитье, качвай някой корифей на помпа-дюза двигателите с VAG-COM в колата и отивайте на място!
Цената е повече от прилична за такова "животно". Снимките са отврат и е трудно дистанционно да се добие дори и бегла представа за състоянието на който и да било елемент от колата. Километрите са нереално малко - факт
Като врътнеш едно кръгче, ако всичко е наред с машината, ще разбереш сам, че цената е О'к (това, все пак, не е "сешоар", а ARL)!
Наслука, дет' се вика
Прочети и тази тема преди тръгване
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=52018
p. s. Относно мненията за "завишената цена" - справка - баснята на Жан дьо Лафонтен "Лисицата и гроздето":
ако си надиплил кинтьитье, качвай някой корифей на помпа-дюза двигателите с VAG-COM в колата и отивайте на място!
Цената е повече от прилична за такова "животно". Снимките са отврат и е трудно дистанционно да се добие дори и бегла представа за състоянието на който и да било елемент от колата. Километрите са нереално малко - факт

Като врътнеш едно кръгче, ако всичко е наред с машината, ще разбереш сам, че цената е О'к (това, все пак, не е "сешоар", а ARL)!
Наслука, дет' се вика

Прочети и тази тема преди тръгване

http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=52018
p. s. Относно мненията за "завишената цена" - справка - баснята на Жан дьо Лафонтен "Лисицата и гроздето":
Една изгладняла лисица попадна под лозница с надвиснали червени узрели гроздове. - Харесва ми цвета на това грозде - промърмори си лисицата. Ще се опитам да го стигна с един скок. И тя направи един скок, ала гроздето беше много нависоко и колкото и да повтаряше опита, не успя дори да го докосне с муцуната си. Тогава, за да се утеши, гдето не е могла да го стигне, каза ядосана: Гроздето е много кисело... Не заслужава вниманието ми.
- RO$$KO
За АРЛ смея да твърдя че знам доста се пак сам имал 4 АРЛа
ако се стигне до оглед задължително ще искам да се закара в сервиз се пак не съм специалист!
С темата исках мнения на колеги от форума който може да са гледали колата или да знаят нещо повече за нея което би ми помогнало да решение.Също така може да видят нещо по обявата което ми е обягнало което става в мн. от случаите.Цената действително е висока но след всички прегледани обяви за АРЛ по добър екземпляр не съм намерил (ако някой знае някой хубав за продажба да казва).Голф 5 с двигателя и екстрите който искам е над 13 000лв. за това за сега не е вариант.

С темата исках мнения на колеги от форума който може да са гледали колата или да знаят нещо повече за нея което би ми помогнало да решение.Също така може да видят нещо по обявата което ми е обягнало което става в мн. от случаите.Цената действително е висока но след всички прегледани обяви за АРЛ по добър екземпляр не съм намерил (ако някой знае някой хубав за продажба да казва).Голф 5 с двигателя и екстрите който искам е над 13 000лв. за това за сега не е вариант.
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Ходи до Германия и си вземи читава кола 

- mari_123
- Автомобил: golf4
- Двигател: ajm 2000
Колега виж тази изглежда добре http://prodavalnik.com/golf-4-limited-edishn-345-ot-400-tdi-150-koski-sili-arl-i43893451
- RO$$KO
mari_123 написа:Колега виж тази изглежда добре http://prodavalnik.com/golf-4-limited-edishn-345-ot-400-tdi-150-koski-sili-arl-i43893451
Колата изглежда добре но с регистрация еко такса и обслужване ще дойде на 10500 лв. което е нереално за мен

То е ясно че никой няма да е земе на тази цена според мен собственика само се пробва и цената до месец ще е доста по надолу(мое мнение).
Мерси за обявата се пак

Кой ще е гледал колата ,като за тука такива коли се купуват за по 3500лв и този дето я продава е за 98% от населението на форума е "луд" и т.н.
Отивай с пари кеш карай ,ако ти харесва взимай и тука ще я продадеш на някой от онези 2 процента
Отивай с пари кеш карай ,ако ти харесва взимай и тука ще я продадеш на някой от онези 2 процента

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”