Колата за която ще ри вазкажа в следващите редове е едно обикновенно Голфче МК II 1,3L 1987г.,което няма ел.огледала,няма климатик или каквито и да е други екстри,но има душа.Но нека започнем от самото начало.Всичко заочна през 2008 когато решихме че ни трябва малка градска и нискобюджетна кола.След което при разтоварването на един автовоз,родителските лица го бяха видели и купили.След като го докараха,реакцията ми беше-Уаллллл какъв е този бял...гном,роден от любовта на бръмбар и трол.

Обаче малко по малко започна някакси да ми...допада? И малко по-късно аз вече бях с книжка и голфарацията ми беше пеодстъпена.Почнах да чета за модела и историята на колата и останах възхитен и очарован въобще от модела Golf II.Установих че генерацията GTI е била най-добрия и най-желания хечбек на 80-те,първия който получава този 1,8 литров 16 клапанов мотор и най-продавания хечбех 5,7 млн. бройки.

И колата започваше все повече да ми харесва.Видът и беше доста запазен абсолютно всичко и работеше,и нямаше абсолютно никаква ръжда или забележка по боята (без да преувиличавам

Друго хубаво в колата беше че е внос от Италия и там хората си бяха мотнирали в представителство на BRC газова уредба.
Та реших че трябва да поразкрася малко моята гордост ( по-надолу ще има снимков материал)
Първо започнах с броните подшивките праговете и лип споилерчето,които бяха ужасно избелели.След обработка на водна шкурка ги матирах и резултата беше доста добър.Относно осветлението нищо сериозно все още не съм правил,LED габарити,LED светлини на регистрационната табела,LED плафон,LED осветление за краката вързано към плафона,диодни светлини за задна скорост и LED осветление на парното.Също така 5" тъч скриин команд център с навигация,двд,блутуут подготовка за мобилен телефон (също и кабелна подготовка за телефон към CD-то,фолио на стъклата и кожено манщонче на скоростния лост и още някой глезотийки.Иначе до сега не съм имал никакви проблеми с голфето,една бензинова помпа за тия 3 години съм сменил и това е и то защото не карам на бензин а само на газ и нещо беше зпекла

Също така тавана ми беше провиснал,които преди няколко месеца поправих.Та колеги в общи линии е това.Обаче понеже виждам че сред вас има такива които доста разбират имам едно питане на което до сега никои не може да ми отговори.Предлагало ли се е нещо като GTI пакет тогава,тоест само визуално да прилича на GTI защото колата дойде с рещетката от GTI с червения кант,GTI широкия волан,подшивки на калниците и лип спойлерчето което от този раздел съм го виждал на колеги с GTI или G60 както и седалките са с тапицерия която не съм срещал на друки двойки или предишния собственик ги е слагал тези работи.Много благодаря за отделените минути на всеки един