Имам този великолепен плеър в чудесния си голф 4, страхотен звук но след като махна ключа от контакта губи всички настройки. Като запаля колата иска първоначални настройки, не помни станциите на радиото и това почва много да ме дразни. Аз съм ГО монтирал (свързах двете букси ;) ) и бих искал да ме упътите някъде в столицата да ми погледнат майсторлъка (и нещо не можах да го набутам съвсем докрая... ) преди да ходя да се излагам в Технополис с гаранционната карта в ръка. Благодаря!
Значи сд-то би трябвало да има жълт и червен кабел който се откачат просто ги размени единия червен с единия жълт и другия червен с другия жълт и си готов..
Радиото се захранва с два кабела , червен които поддържа паметта и жълт за основната му работа, Червеният се свързва към постоянен плюс от акумулатора, а жълтия към плюс от контактния ключ.
Благодаря за мненията. Наистина ли не се сещате някъде, където могат да ми го монтират като хората? Нещо не мога да го набутам докрая, много кабели, много чудо.
Явно не е монтиран както трябва колега, аз съм със същия и работи дори на без контакт и си помни всичко, свири ми перфектно с iPod Classic 30 GB (които се свалят естествено вечер де ) - звука е много по-добър от предишното ми CD Panasonic пак с Mosfet 4x50W със CD в него...
flipbeat написа:Благодаря за мненията. Наистина ли не се сещате някъде, където могат да ми го монтират като хората? Нещо не мога да го набутам докрая, много кабели, много чудо.
Утре ако си свободен заповядай да ти го монтирам както трябва. Ако имаш интерес пиши на лични, пари няма да ти взема.
Никой не дал точния отговор на питането. Ако свърже/и или с мост/ 2-та +са най-вероятно ще настъпи хаус в колата като: неработещи стъкла, плафони и т.н. Най-добрият начин е да срежеш жълтата жица близо до букса/тя напрактика ти причинява неудобството/ и да я уплетеш за червената. Изолираш жълтата жичка която идва от инсталацията и уплитането - това е. Идеята е че теззи плеъри работят с 2+са единият е жълтата жичка която се прекъсва от контактния ключ и плеъра се рестартира
И аз си имам пайнерче нищо не съм рязъл нищо не съм оплитал работи си без гришка и като махна ключа се изключва което е много удобно да не го забравям че после акомулатор След изваждането на ключа гасне и след това абсолюто всичко си помни настройки до кате е стигнал с песенка радио. Не мисля че решението да изреже жичката.
Значи сд-то би трябвало да има жълт и червен кабел който се откачат просто ги размени единия червен с единия жълт и другия червен с другия жълт и си готов..
При мен е така :) Директен плюс на единия от двата кабела (жълтия ако не се лъжа) и червение омотан за него :) Нямам проблеми с неработещи стъкла и т.н.