vw golf 5 bkc ,картерни газове
-
- Автомобил: Polo 6C
- Двигател: DAJA
Re: vw golf 5 bkc ,картерни газове
Моля пиши ако оправиш нещата, и как.
- gogo369
- Автомобил: golf 5 1.9tdi bkc
- Двигател: 1.9tdi bkc
изчетох какви ли не теми и какво ли не ,но нещата не стават с четене и гледане,най вероятно проблема е от картерните газове ,но как да дам 350лв за този филтър.Сега си намерих външен такъв филтър и мисля първо с него да пробвам ,ако има ефект след това или ще си закупя оригиналния или ще си остана с този ,ако някои се интересува филтъра е на Simota и го намерих съвсем случайно в един магазин в Пловдив от където си пазарувам разни неща за колата ,момчетата са супер и винаги оставам много доволен от тях вече толкова години само от там си взимам и маслото и какво ли не всичко е изпитано незнаен само дали да пиша кой са да не правя реклама ,но майната му на рекламата важното е да си помагаме ProParts.Между другото въздушния филтър ми е такъв и сам доволен има разлика във вървенето.
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Не си прави подобни експерименти
- gogo369
здравеите колеги ,има развитие по въпроса ,манах си спортния панелен филтър и си сложих оригиналния смисъл стоковия вече сам навъртял 600км и за сега всичко е наред и няма загуба на масло преди за тези километри наливах по 150мл масло.Ако може някои да ми обесни това възможно ли е да е от него, макар че със спортния филтър върви осезаемо повече особено след 2500 об.
- gogo369
не е от спортния панелен филтър ,просто тези двигатели си горят масло като ги настъпваш ,и ако и турбото е трагнало и от там
Върни се в “Дизелови агрегати”