vw vanagon
vw vanagon
Нов съм във форума. Притежавам VW Vanagon (T3) 1,9L, произведен 1984 г. Купето и окачването са в много добро състояние, но двигателят замина. Оказа се, че възстановяването на такъв двигател е почти безумна авантюра, защото части почти не се намират в България. Чувал съм, че е възможно да се използва друг двигател и скорости, но какви - не ми е много ясно. Решил съм да положа усилия този старец да поживее още малко. Ще се радвам на компетентните ви съвети!
- Mario951
- Автомобил:
- Двигател:
Re: vw vanagon
Добре дошъл! Хубаво бусче на времето в моето семейство имахме такъв с боксер мотор и беше доста прилична машина, но беше с газ и на път прегряваше и изхвърляше водата и трябваше с тубите с вода да се кара
Вече не останаха много такива и си струва да се реставрира. Доста хора на запад им слагат мотори от Субару, но предполагам това е доста скъпо начинание
Може би мотор от Алфа 33 (ранна 145) би се събрал, но това са мои бегли догатки 
П.П Сложи още снимки и сподели освен технически мислиш ли и визуално да го стягаш

П.П Сложи още снимки и сподели освен технически мислиш ли и визуално да го стягаш

-
- Автомобил: Range Rover
- Двигател: m51
Ако е 1,9д чист дизел към 63-4коня (не знам кода) това е НАЙ-здравия мотор и части можеш да намериш на всякъде 

- BOCOO
- Автомобил: golf3
- Двигател: AEE 1996
едно време комшията имаше такъв с двигател на лада 1600 на газ направо хвърчеше