Първо нещо като въведение ако може така да се каже. Далеч съм от мисълта, че това което ще видите и прочетете по-надоло ще се хареса на всички. Пределно ми е ясно, че критиките тепърва започват, но все пак това което е направено и се прави и ще тепърва ще се направи по колата се прави поради точно определено виждане за определени неща за модела а други неща са причина от моментната ми вълна и това какво мие щукнало в дадения момент.
Няма да бягам от коментари критики и съвети :)
И така всичко започна когато лятото на 2012та ми умря старото голф-че и понеже ми беше умръзнало да му чупя и правя двигателя за 3ти път реших че вече искам нещо друго, седмица след това бях излязъл от банката с малко кредитче и се започна с търсенето. Първо си харесах едно Юби в Софията, но... изтървах го. След това реших че ми се кара кабрио и зачесах обявите пак и си намерих едно, което изтървах по същия начин. Отчаях се и реших да спра с търсенето на кола, но на 2я ден се засякох с колегата ivayloat на една бензиностанция и му разказах за неволите си и думите му бяха: "знаеш ли, има тука едно кабрио англичанка, едно момиче го кара. не си ли му видял обявата?" и извади телефона и ми показа обява.
Естествено на следващия ден последва уговорка и след работа отидох да гледам колата, още когато я зърнах без да преувеличавам се влюбих в нея и след договорка я капарирах и на следващия ден при нотариус и в КАТ.
Ето и първите снимки докато чаках за новите номера и малко след това

нека ви запозная и малко с колата от към технически данни.
VW GOLF 3 CABRIOLET 2.0 115к.с. ADY произведена в през август 1995 за англииския пазар и регистрирана за първи път януари 1996.
По вин номер в partslink24 модификацията е golf cabriolet sport version или по общо казано пълен GTI пакет. Разликата с Golf 3 GTI 8V е окачването, което е от GT 4x100 с 256 дискове и барабани отзад

Първите неща, които колата получи в началото бяха полираните 15ки есторил и кристалките от стария ми голф и една GTI емблемка за предната маска.

И докато се чудих какво да правя със стария голф се радвах на новия дойде зимата и пролетта до тогава имаше някои дребни промени и случайни снимки

за днес толкова, утре вечер пак :)