От 17.10.2011г. съм собственик на черен голф бивша собственост на братовчед ми.Още когато той купи колата и бях голям фен и сега най - после вече е моя.Колата е брюкселско производство с най - малкия двигател за модела 1.6 101к.с АЕК от който аз съм много доволен.По марката се запалих още като съвсем малък четири годишен,баща ми имаше служебен Caravelle C с 1.8 литров боксер с който бус сме обиколили почти цяла България.Първата кола ми беше голф МК2 която беше съвсем малко време моя собственост.От там тръгна страстта ми към марката.
Когато взех колата беше със сменени предна маска и джанти 15'' ATEV.Сега колата е с оригиналната си муцуна и китайски фарове с angel eyes ...

Но на мен си ми харесват поне временно.Заедно с фаровете се сдобих и с плитко кожено рекаро което иска леки интервенции.С времето си при мен колата се сдоби с някои забележки,дребни но дразнещи и чакащи ремонт.

А вече изглежда така.

Поради факта че дълбоките ножове от GTI са ментета повечето и моя се счупи в същия ден в който го купих и реших да изпробвам една вече доказана рецепта.

От братовчед ми наскоро получих и оригиналната решетка с нейния си цвят и хромирана емблема,скоро ще я видите.За сега толкова след всяко развитие по колата ще добавям снимки.Дано да Ви хареса очаквам вашите мнения.