>BLACK ARROW> VW Golf MK3 GT 1.6

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
VAGmaniq
Автомобил:
Двигател:

>BLACK ARROW> VW Golf MK3 GT 1.6

Мнениеот VAGmaniq » Съб 08 мар 2014 19:26

От 17.10.2011г. съм собственик на черен голф бивша собственост на братовчед ми.Още когато той купи колата и бях голям фен и сега най - после вече е моя.Колата е брюкселско производство с най - малкия двигател за модела 1.6 101к.с АЕК от който аз съм много доволен.По марката се запалих още като съвсем малък четири годишен,баща ми имаше служебен Caravelle C с 1.8 литров боксер с който бус сме обиколили почти цяла България.Първата кола ми беше голф МК2 която беше съвсем малко време моя собственост.От там тръгна страстта ми към марката.

Когато взех колата беше със сменени предна маска и джанти 15'' ATEV.Сега колата е с оригиналната си муцуна и китайски фарове с angel eyes ... :dummy Но на мен си ми харесват поне временно.Заедно с фаровете се сдобих и с плитко кожено рекаро което иска леки интервенции.С времето си при мен колата се сдоби с някои забележки,дребни но дразнещи и чакащи ремонт.

Изображение

Изображение

А вече изглежда така.
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Поради факта че дълбоките ножове от GTI са ментета повечето и моя се счупи в същия ден в който го купих и реших да изпробвам една вече доказана рецепта.
Изображение

От братовчед ми наскоро получих и оригиналната решетка с нейния си цвят и хромирана емблема,скоро ще я видите.За сега толкова след всяко развитие по колата ще добавям снимки.Дано да Ви хареса очаквам вашите мнения.

Потребителски аватар
GTI1.8
Автомобил: Golf mk2 GTI
Двигател: PB 1990

Re: >BLACK ARROW> VW Golf MK3 GT 1.6

Мнениеот GTI1.8 » Съб 08 мар 2014 21:45

Нека да подритна малко темата на моя приятел Иван определено е една от малкото 3-ки които ми харесват.Всеки ден я виждам и е доста запазен екземпляр.

Успех за напред и дано не сгрешиш посоката.

Потребителски аватар
skary9
Автомобил: Vw MK3
Двигател:

Мнениеот skary9 » Съб 08 мар 2014 22:25

Хубава 3-ка :th_up
Успех занапред :smile

Потребителски аватар
ShoGo_GTI
Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
Двигател: AUQ 180
Контакти:

Мнениеот ShoGo_GTI » Съб 08 мар 2014 23:20

колега колата изглежда страхотно, мислил ли си за затъмняване на мигачите в бронята (евентуално фолио за стъкла) и за капачки на джантите ?

Потребителски аватар
VAGmaniq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VAGmaniq » Нед 09 мар 2014 20:58

Благодаря на колегите: GTI1.8 и skary9 за комплиминтите. Успех и на Вас.
На колегата lov4o също благодаря. Имам много идеи за колата но без да се обиждаш те не включват споменатите от теб. За напред ще видите развитие.
Има нещица за подмяна по колицата . Скоро ще има ремонти и ще има снимков и писмен материал.

Потребителски аватар
ShoGo_GTI
Контакти:

Мнениеот ShoGo_GTI » Нед 09 мар 2014 22:24

няма никой обиден :beer ще следя колата с интерес и ако мога да помогна с нещо от разстояние казвай :beer

Потребителски аватар
VAGmaniq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VAGmaniq » Нед 09 мар 2014 23:47

Радвам се . Ако има нещо ще се радвам на съдействие. Все още изпитвам трудности с мобилната версия на форума и не зная как да разглидам темите за вашите Vag-чета.

Потребителски аватар
spar4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот spar4o » Пон 10 мар 2014 14:33

Честит да ти е, колега! Имам абсолютно същата кола, само че е лилава и рекарото не е кожено :) Дано я развиеш добре, успех! :th_up

Потребителски аватар
VAGmaniq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VAGmaniq » Пон 10 мар 2014 19:38

Мерси. И моето не беше кожено. Това го взех заедно с фаровете от един VR6. Фаровете не са нищо особено , но моите бяха много зле , а тези ги взех за 50лв. и за тва така... благодаря отново

Потребителски аватар
vwtuning1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vwtuning1 » Пон 10 мар 2014 20:59

Честит и да нямаш ядове с този красавец :) :love.vwclub

Потребителски аватар
VAGmaniq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VAGmaniq » Пон 10 мар 2014 22:13

Това което имам като замисъл за Черньо е изцяло черен интериор: таван ; кори на колонките ; да сложа и кожените кори на вратите: може би стопове hella както и фарове : по-ниско окачване ; трябва боя по натам ; скоростен лост от GTI юбилейка; нова кора на багажника , като боята съм решил да е чисо черна с много лак вместо досегашния металик. Като цяло ще следвам червено черна концепция червени конци за седалките волана и маншона на лоста който и без това ще е така ако е юбилейков и така колеги . Извинявам се още веднъж на администраторите за нарушението.

Потребителски аватар
ShoGo_GTI
Контакти:

Мнениеот ShoGo_GTI » Пон 10 мар 2014 23:41

в реда на черното и червеното какво мислиш за червени колани от юби и лост за ръчната с червения бутон пак от юби

Потребителски аватар
VAGmaniq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VAGmaniq » Вто 11 мар 2014 0:29

Лоста на ръчната също смених с кожен и не мисля да го сменям пак . Колкото до коланите те се набиват много на очи и ще е много крещящо . Търся семплина и ми се ще да запазя по комфортен салон не много спортен а с коланите ще бие по на рейсинг. Поне аз така мисля пък и се цапат повечко все пак се пипат често.

Бих сменил и джантите със същите но 16ки но без капачки виждал съм такива но не съм сигурен дали не са преправяни за да са така . И имам голямо желание за тъмен хром за тях мисля че ще им тича :). Но процесът ри мен ще е дълаг , бавен и изморително муден по финансови причини.

Потребителски аватар
ShoGo_GTI
Контакти:

Мнениеот ShoGo_GTI » Вто 11 мар 2014 9:02

за BBS RS 764 16" ли говориш ?
Изображение

Потребителски аватар
GTI1.8
Автомобил: Golf mk2 GTI
Двигател: PB 1990

Мнениеот GTI1.8 » Вто 11 мар 2014 10:41

VAGmaniq написа:Лоста на ръчната също смених с кожен и не мисля да го сменям пак . Колкото до коланите те се набиват много на очи и ще е много крещящо . Търся семплина и ми се ще да запазя по комфортен салон не много спортен а с коланите ще бие по на рейсинг. Поне аз така мисля пък и се цапат повечко все пак се пипат често.

Бих сменил и джантите със същите но 16ки но без капачки виждал съм такива но не съм сигурен дали не са преправяни за да са така . И имам голямо желание за тъмен хром за тях мисля че ще им тича :). Но процесът ри мен ще е дълаг , бавен и изморително муден по финансови причини.

Предполагам има предвид като неговите сегашни но с един цол по големи,дано да съм прав. :th_up

Върни се в “Моят Volkswagen”