Здравейте, как ви се струва тази снимка - това е тръбата от ЕГР-а към колекторните тръби мисля, поправете ме ако греша. Доста ли е нагара, и това ли може да е причината да забива муцуна след ~150 km/h. Благодаря за изказаните мнения.
С тоя нагар със сигурност ти падат стойностите на дебитомера и спира да върви на високите. Почисти първо смукателя и ще усетиш разлика със сигурност . Не смъквай турбо без да си правил диагностика да не плащаш пари за чистене напразно . Ако няма кой да ти направи диагностика промърдай лоста на геометрията както актуатора е закачен . Ако не усетиш запиране няма проблем , ако усетиш разкачи актуатора ,че да не излезе от него .
Аз направа ти се чудя как си вдигнал тази скорост.Тази кола поне за мен хич невърви даже и в ниските,а да неговорим за високите. Проблема ти е от там.Иска сваляне и много хубава почистване следствие от което колата няма да можеш да си е познаеш
Лостчето на актуатора го раздвижвах веднъж, защото вдигаше до 120. Правих и диагностика след това - имаше пренадуване на турбината. За високите колегата е прав - не върви както трябва. В ниските си набира доста рязко, нормално според мен.
За лостчето на актуатора ли говориш колега, дали има запиране ?