Passat B5 и B5.5 - подобрения и обща информация за модела
- VANK01
- Автомобил: Passat 3bg 4MOTION
- Двигател: 2002 V6 AMX
Re: Пасат B5 и B5.5-тунинг,подобрения,ремонти
pEsHkyY искаше да каже, че Phoenix и Bistar е една и съща джанта :) На мен повече ми допада Phoenix - a.
- pEsHkyY
- Автомобил: VW Passat B5 1998
- Двигател: AFN++++
Именно, аз разлика не виждам никаква
Прилича ми на принципа различна държава - различно наименование. Поне да имаше разлика в ЕТ-то 

тоя каталог съм го отварял 100 пъти и чак сега забелязах, че Phoenix-a го пишат Bistar 
а това е недорасло Phoenix-че

а това е недорасло Phoenix-че

- kole7o
- Автомобил: VW PASSAT B6
- Двигател: BKP
Имат май разлика в спиците 15"-5спици 16"-6, 17"-7 и имената са различни
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Колеги давайте бързо идеи ,че утре е момента Б5 седан :
1. къде прекарвате кабела за индикатора на парктроника от ляв заден калник напред до около таблото / по гумата на тапицерията таван или долу по прага
2. Място за монтаж на индикатора .Вътре в таблото не ми се рови./Динко с Шкода имаше такива снимки качени/. Индикатора е 100х20 мм широк 30 мм . По няколко светодиода в страни , а в средата цифров дисплей /.
С 5 пъти мери 1 път пробивай бързо се справих и с набутването на снопчето през гумения маншон под ляв стоп. Централката е ясна и захранването.
Ама имеме фабричен дефект с отваряне на задна лява врата
- блокирала машинка. Ще пада доста разглобяване. Така като гледам и няма много свободно място под пластмасата на прага.
/При рибата задна покриваща пластмаса не съм я свалял / кухо място много - телта свърши работа по издърпването и то без усилие./
1. къде прекарвате кабела за индикатора на парктроника от ляв заден калник напред до около таблото / по гумата на тапицерията таван или долу по прага
2. Място за монтаж на индикатора .Вътре в таблото не ми се рови./Динко с Шкода имаше такива снимки качени/. Индикатора е 100х20 мм широк 30 мм . По няколко светодиода в страни , а в средата цифров дисплей /.
С 5 пъти мери 1 път пробивай бързо се справих и с набутването на снопчето през гумения маншон под ляв стоп. Централката е ясна и захранването.
Ама имеме фабричен дефект с отваряне на задна лява врата

/При рибата задна покриваща пластмаса не съм я свалял / кухо място много - телта свърши работа по издърпването и то без усилие./
- 110afn
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: AFN
Момчета, винаги съм я следял тая тема, но сега се записвам
Какво ще кажете за гума 205-50-17 на джанта Феникс ? Виждал ли е някой как изглежда?
Какво ще кажете за гума 205-50-17 на джанта Феникс ? Виждал ли е някой как изглежда?
Aз съм с електромагнитен парктроник , при който не се дупчи бронята. Според мен това е най-добрия вариант. Само със звукова сигнализация , без грозен дисплей.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
110afn написа:Какво ще кажете за гума 205-50-17 на джанта Феникс ? Виждал ли е някой как изглежда?
Аз не съм , но на 7 инчова 17-ка джанта , ми се види тясна да е 205 с тази височина

П.п. да не съм и аз много офф , да дам малко инфо и аз за джантаци по Пасат Б5/5.5 http://www.passatplus.de/arbeitshilfen/felgen/
- dimovip
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR
Имам питане относно фабричната аларма...Уж нямам аларма, но имам светеща лампичка на вратата, има комфорт модул и централно.Възможно ли е да е изолирана някак си?
светодиодчето не е достатъчно условие за алармена система. Най-лесно да се разбере е да влезеш в настройките на имобилайзера и да активираш звуковия сигнал и ако пак не се обади значи нямаш :)
Не си оставяй пасата без аларма, много се краде тая кола.
Не си оставяй пасата без аларма, много се краде тая кола.
- VANK01
- Автомобил: Passat 3bg 4MOTION
- Двигател: 2002 V6 AMX
Ако на някой му се налага да чисти асфалт от Пасат-а и не му се рискува с бензин и тем подобни - паста за зъби да ползва със задължителна ръчна обработка :) Единствено за стъклата се допуска използване на уред като задължително следете състоянието на кичето, защото се натрупва всичкия "леш" по него и може да доведе до по- големи поразии.
За метода на ръчната обработка се заредете с много търпение и силна храна.
P.S. Предполагам, че колкото по - рекламирана паста се вземе, толкова по - добър ще бъде ефекта.
За метода на ръчната обработка се заредете с много търпение и силна храна.
P.S. Предполагам, че колкото по - рекламирана паста се вземе, толкова по - добър ще бъде ефекта.
- dimovip
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR
Аз заради 2 опита за кражба на 5-цата я продадох макар и с каско, сега съм с 4-ка и това ще е първата работа, да боцна една алармичка ако няма.
Колеги, за да не пускам нова тема... Откъде в София могат да ми извадят резервен ключ за Пасатора 5.5. Колко струва ?
- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
- Комшията
- Автомобил: Passat B5.5
- Двигател:
Колеги какво е малсималното разстоянието за дистанционното на колата,отваряше ми от всяка точка или ъгъл до автомобила сега само до вратата.Да не е батерията за смяна?