Мнение за един Vw Golf 4 GTI
Мнение за един Vw Golf 4 GTI
Здравейте,приятели.Обмислям в близко бъдеще закупуването на автомобил, и разглеждам обявите,попаднах на този автомобил и искам вашето мнение за него http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11395227803378745&f1=details .Някой гледал ли го е,какво мислите за него и цената му.Като цяло няма голяма информация за него и какво толкова е правено за достигането на тези конски сили.Като цяло нямам си никаква представа от тунинга на тези автомобили.Какъв разход може да се очаква от него градско и извън градско,във момента карам дизелов автомобил разхода ми градско е 14-15.В момента съм в процес на проучване, какъв автомобил си търся но питам точно за този ексемпляр защото ми е доста симпатичен.
- RO$$KO
- Автомобил: VW MK6 GTI
- Двигател: TSI EA888 2009
Re: Мнение за един Vw Golf 4 GTI
Какъв е този дизел с разход 14 15 ?
Само не разбирам какви мнения очакваш да получиш
Колата изглежда добре и ако ти се дават 6-7000 хил за голф 4 това е колата, ако не гледаш следващата и това е,
- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:
V8ka написа:Като цяло няма голяма информация за него и какво толкова е правено за достигането на тези конски сили.
Е то си е писано, друга турбина на по-високо налягане и генерация. Ремапа и кулера се подразбират.
V8ka написа:Като цяло нямам си никаква представа от тунинга на тези автомобили.
В такъв случай стой далеч да не се "наиграеш"
V8ka написа:Какъв разход може да се очаква от него градско и извън градско
Още една причина да не купуваш такава кола
И все пак разхода ти няма да се отличава кой знае колко от сегашната печка, а ако понастъпваш още повече 
Карай си Х5 и си свирукай щом ти харчи 15 градско
А за Голфа прибави обслужване,застраховки,някво ремонтче и нови гуми (~900лв/18ка) и цената може да стане 9-10хил
А за Голф от 99-та е не
Пък и щом не разбираш от тунинг,явно не те влече,тогава за какво ти е? 
А за Голфа прибави обслужване,застраховки,някво ремонтче и нови гуми (~900лв/18ка) и цената може да стане 9-10хил
А за Голф от 99-та е не 
- Tipsy
- Автомобил:
- Двигател:
Тоя гоуф ми е съмнителен! Има нещо гнило в него и това няма да са ламарините.
Влече ме просто в момента се образовам на тази тема.DaDiablo,бате ти кво писа нищо не написа...защо не обесни това не е така и т.н. нз кво доказваш.
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Добра цена...то е ясно че 10 000 няма кой да му даде,поне да не му заема място на човека.Пребоядисвана..има наляти пари в нея..пък и щом караш Х5,едва ли тоя голф ще ти е проблем.
Изглежда лачен и цената си е като за бърза развръзка..на 10 000има да си стои като паметник
Изглежда лачен и цената си е като за бърза развръзка..на 10 000има да си стои като паметник
V8ka написа:Влече ме просто в момента се образовам на тази тема.DaDiablo,бате ти кво писа нищо не написа...защо не обесни това не е така и т.н. нз кво доказваш.
Личи се че е пребоядисван от километри, волана е правен, също като боята - нескопосано. Има забележки по интериора - радиото стърчи и стои като подарено, слагани се некви уреди на местата на духалките - на криво са сложени. Километража е в мили, помисли сам защо. Свети чек на колата, собственика ще ти каже, че заради ремапа свети, но дали е само заради това?
А, и черепи на огледалата, супер яко

- buller
- Автомобил: Audi_Q5 FY
- Двигател: DJYA 2020
Малко извън темата, но колега V8ka, ти сериозно ли караш БМВ Х5 и искаш да си купиш този голф
Ако не е тайна, на колко години си?
Ако не е тайна, на колко години си?
На 24, автомобила не е мой а служебен.Относно голфа,бронята виждам,че дели от останалия цвят а за километража нямам си на идея защо е в мили вероятно е от друг?Чека също не знам.Надявах се някой да го е гледал този автомобил но явно не.
Без някои да го е видял така по снимка работата става като на Ванга....Понякога излизат читави коли.А и сам знаеш че почти няма човек тук във форума които не е боядисвал броня или врата.Не е нещо нередно това.Несъвпадение на цветовете виждам всеки ден по всякакви коли.Продавачът се е опитал да направи нещо но маи никои няма и да разбере какво.
Понякога човек има странни хрумвания за тунинг...
Ако те притеснява таблото има бол такива стокови...сменя се за нула време.Виж обаче цената ми се струва висока.Каквото и да правил по мотора и окачването няма кои да му го плати или признае.Това си е правило във продажбата на пипната кола.Винаги си назад...
Понякога човек има странни хрумвания за тунинг...
Ако те притеснява таблото има бол такива стокови...сменя се за нула време.Виж обаче цената ми се струва висока.Каквото и да правил по мотора и окачването няма кои да му го плати или признае.Това си е правило във продажбата на пипната кола.Винаги си назад...- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, отиваш говориш с момчето и се разбирате кога може да се гледа и кара колата! Ако колата пали без да подаваш газ, мотора мърка, и си пуска перката за охлаждане и купето е здраво друго не виждам какво може да те спре! Но тази цена лично на мен не ме кефи 

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”