Здравейте.Реших да освежа малко темата,защото напоследък нямам много време да работя по колата.По-принцип нищо ново не съм правил,но ви обещах снимки на гюрука който купих.Та нека започна отначало.Понеже колегата PAZZI/ то не трябва да го наричам колега,защото излезе,че е ЕДНА ГОЛЯМА ВАРНЕНСКА МИШКА/ не си удържа на думата и не ми възстанови част от парите или по някакъв начин да компенсира моята покупка,ще ви покажа какво купих;

Та според неговите думи гюрука не е имал никаква външна намеса,но преди да ми го изпрати го давал на тапицер да залепи на 1-2 места и платил за тази работа 40 лв.Но ако така работят тапицерите във Варна жална им майка.Според мен този МИШОК или както се е нарекъл PAZZI,сам е лепил гюрука и то с лепило ПРОМА.
По неговите думи, когато се чухме по телефона вътрешната тапицерия също е идеална и запазена/съжалявам че не я снимах/,но тя е в окаяно състояние-все едно си е бърсал задника с нея.Даже на места е скъсана.
Но то всичко се връща на този свят.Аз така или иначе се п---бах и ще си нося последствиятано,но вече с Варненец никога няма да се захващам.Нека да не ми се сърдят другите колеги от Варна,но този ми е 3-ти. и не мисля да имам повече.
Нека и модераторите ме извинят за силните и грозни думи,но за такива мишки трябва да се знае във форума.Никога не съм си позволявал да обиждам но този път не мога да се сдържа. Да се надяваме друг да не изгори по този начин-все пак хората си плащат.Не му отива на този ДРИШЛЬО ВЧЕРАШЕН КОЙТО ОЩЕ ИМА МЛЯКО ПО УСТАТА да се подиграва с хората.
Ще спра дотук,защото ако продължа ще намеся и разни роднини на този олигофрен.Пожелавам Ви лека вечер.Утре като се успокоя малко ще пиша.Поздрави.