Здравейте дупета!:)
Абе интересно ми е що за птица е тая кола?
Каде мога да намеря повечко достоверна информация?
И кво мислите за нея ,ако изобщо мислите нещо?:)
Фолксваген Сантана, що е то?
- ShoxXx
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тцтцтцтцтц...
Щом за антики ще говорим...така да е!
Volkswagen Santana или нещо подобно на предшественика на VW Passat. За първи път се появая през 1981г. - 6 години след първият VW Passat. Като външен вид много често е бъркана с Passat-a от 80-те години на миналия век. Разликите са при фаровете - на Santana-та са фарове от страната на решетката и мигачи от външната страна, докато при Passat-a от 80-те мигачите са смъкнати на очевидно по-дебелата броня и фаровете са от външната страна на решетката.
Май достатъчно знам. За фен на съвсем друга марка и с подозрителни виждания за марката VW...
Е даже един пич се появи на последната среща на VW със една Santana. Нещо не изглеждаше да е много ок с главата, ама иначе е дупе!
Щом за антики ще говорим...така да е!
Volkswagen Santana или нещо подобно на предшественика на VW Passat. За първи път се появая през 1981г. - 6 години след първият VW Passat. Като външен вид много често е бъркана с Passat-a от 80-те години на миналия век. Разликите са при фаровете - на Santana-та са фарове от страната на решетката и мигачи от външната страна, докато при Passat-a от 80-те мигачите са смъкнати на очевидно по-дебелата броня и фаровете са от външната страна на решетката.
Май достатъчно знам. За фен на съвсем друга марка и с подозрителни виждания за марката VW...
Е даже един пич се появи на последната среща на VW със една Santana. Нещо не изглеждаше да е много ок с главата, ама иначе е дупе!

- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
сантана
Сантаната е пасат с багажник.Както джетата.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 21:51, променено общо 1 път.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 21:58, променено общо 1 път.
- ShoxXx
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Doctora написа:Батенце вервам ти,
моята е с 1.6 двигател и на 3-та правя 140 направо къса.
Удрял съм 200 навръщане от Варна на 5-та със 4500-5000 оборота.
Луди ги правя, ама сега карбораторчето ми нещо кашля.Въпреки че наскоро по цариградско ги ударих 180
Аз ти казвам да ги засечем тия 180 колко са по моя километраж а ти все не щеш...пискаш нещо...на първия километър ще ходим, тамън има наклон да набереш...навитак???
Събота или неделя?
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”