на скоро смених таблото и оборотомера нещо не работи както трябва
всичко останало е тип топ. Стрелката се върти като луда пробвах и електронния и той отчита от 7000 до 10000 . От какво може да е
грешен оборотомер ама много грешен
ами незнам от какво може да е, но аз на старата ми кола като сменях циферблатите с бели, трябвасше да махам сички стрелки на колата, и после като ги закачих се преебаха.... не измервасше точно скоростта, аре оборотите ги бях нагласил ама останалото
мъка .... но нензам ако си махал стрелки примерно може да е от това примерно да не са регулирани ... незнам !!!

red man написа:от венто тди е а моята е голф тд ама пича от който го взех каза че го е пробвал на голф и работел перфектно
Само оборотомера ли ти играе или самите оборти?
Ако е само оборотомера, го смъкни, отвори, отдели циферблатите-ама общо със пластмасите и стрелките, те са на втулки и много лесно се вадят и виж на платката под оборотомера дали няма хлабава връзка. Като застраховка можеш с помоща на фин поялник и кулфон, върху всяка пъпчица да сложиш по една капка.
Или отиди на компютърен стенд и попитай, дали засичат за грешки километража.
За мен по-вероятно е да имаш хлабава връзка.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Andrian_VT написа:red man написа:от венто тди е а моята е голф тд ама пича от който го взех каза че го е пробвал на голф и работел перфектно
Само оборотомера ли ти играе или самите оборти?
Ако е само оборотомера, го смъкни, отвори, отдели циферблатите-ама общо със пластмасите и стрелките, те са на втулки и много лесно се вадят и виж на платката под оборотомера дали няма хлабава връзка. Като застраховка можеш с помоща на фин поялник и кулфон, върху всяка пъпчица да сложиш по една капка.
Или отиди на компютърен стенд и попитай, дали засичат за грешки километража.
За мен по-вероятно е да имаш хлабава връзка.
Нямаш добра маса на оборотомера!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”