Мисля да си взимам такъв бензинов 1.8 или 1.8Т. Какво ви е мнението дали си заслужвават 13000 лева , кой от двата двигатела е по безпроблемен и какви са основните недостатъци на тази кола.
Или да си взема Ауди А6 С4 2.0 /1996/ или БМВ 520 /1996/
заслужавали си Passat B5/ 1999/
-
- Автомобил:
- Двигател:
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 21:58, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Верно си е...то за да не се притесняваш по-добре да нямаш кола...но този модел B5 според мен е много удачен...по-новите Пасати наподобяват много на Ауди, с тези хромирани лайсни над прозорците и прочие. Моят избор би бил точно такъв Пасат, имам само добри впечатления от него, а и собственици съм чувал, които само добри думи казват за него. Той и цената си държи, Ауди А4 същата година на производство е по-евтино.
аз отна4ало се бях спрял на аудито а4 но сам малко висок около 2 метра и неможах да се събера в тази кола, за това отидох на пасата. Взех да се притеснявам от вашите приказки за това да внимавам с 1.8т в смисал да гледам дали е здраво турбото, ами като не разбирам, колко струва едно ново и ако е по скъпа подръжката му не е ли по добре да си взема 1.8=125к.с. И другото на което държа - да е безшумна, понеже не сам се возил на такава а досега сам карал една лада 1500 / над 120км неможем да си 4уем приказката/ та този пасат как е примерно с 150км. И колко е разхода на гориво в градско и извънградско
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”