VAG COM в Добрич
- ПАЧО-80
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: AVG TDI 2000
VAG COM в Добрич
Здравейте колеги.Проблема е следния/пасат 1,9 тди avg 2000г/започва да ми премигва лампата на подгрева,правеше го когато си поиска.Чета за подобни проблеми и всички пишат за стоп машинка.Отивам на диагностика/Delphi/ грешките бяха тези:01314,18027,17970.Момчето ги изтрива и всичко е ОК до след 2-3 дни,когато отново светва лампата на подгрева и излиза надпис на дисплея engine workshop.Смених днес стоп машинка ама проблема със светенето и надписа остава/когато си поиска/.Та въпроса ми е:къде в Добрич има VAG COM да я видят какво ще излезе,че нещо не му вярвам на това delphi. 

- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
Re: VAG COM в Добрич
Втората и третата грешка са ти проблемните - може би проблем с релета до компютъра(ако е наводнен) и другата е от проблем с електрониката на помпата.Може да се нуждае от почистване.
- ПАЧО-80
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: AVG TDI 2000
Re: VAG COM в Добрич
За почистване на самата електроника ли?Днес намерих vag com,закачиха колата излезе стоп машинка хем сложих нова,провери ми старата и каза да сложа пак нея и да я регулирам.Така и направих,лампата на подгрева не е светела вече 5-то палене на колата.Грешката на помпата обаче стои,каза ми,че можело да се наложи отваряне на електрониката.Пак ще отида вече с отремонтирана машинка и пак ще я закачим.По неговите думи била пипана помпата и горивото и е малко,затова била мудна в ниските обороти.Никой не е пипал колата от как съм я взел ама ще видим. 

Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”