VAG COM в Добрич

Жици и кабели, релета и моторчета, OBD, OBD II, VAG Com и други
Потребителски аватар
ПАЧО-80
Автомобил: VW PASSAT B5
Двигател: AVG TDI 2000

VAG COM в Добрич

Мнениеот ПАЧО-80 » Пон 07 юли 2014 22:25

Здравейте колеги.Проблема е следния/пасат 1,9 тди avg 2000г/започва да ми премигва лампата на подгрева,правеше го когато си поиска.Чета за подобни проблеми и всички пишат за стоп машинка.Отивам на диагностика/Delphi/ грешките бяха тези:01314,18027,17970.Момчето ги изтрива и всичко е ОК до след 2-3 дни,когато отново светва лампата на подгрева и излиза надпис на дисплея engine workshop.Смених днес стоп машинка ама проблема със светенето и надписа остава/когато си поиска/.Та въпроса ми е:къде в Добрич има VAG COM да я видят какво ще излезе,че нещо не му вярвам на това delphi. :beer

Потребителски аватар
nasko1978
Автомобил:
Двигател:

Re: VAG COM в Добрич

Мнениеот nasko1978 » Пон 07 юли 2014 22:52

Втората и третата грешка са ти проблемните - може би проблем с релета до компютъра(ако е наводнен) и другата е от проблем с електрониката на помпата.Може да се нуждае от почистване.

Потребителски аватар
ПАЧО-80
Автомобил: VW PASSAT B5
Двигател: AVG TDI 2000

Re: VAG COM в Добрич

Мнениеот ПАЧО-80 » Вто 08 юли 2014 21:02

За почистване на самата електроника ли?Днес намерих vag com,закачиха колата излезе стоп машинка хем сложих нова,провери ми старата и каза да сложа пак нея и да я регулирам.Така и направих,лампата на подгрева не е светела вече 5-то палене на колата.Грешката на помпата обаче стои,каза ми,че можело да се наложи отваряне на електрониката.Пак ще отида вече с отремонтирана машинка и пак ще я закачим.По неговите думи била пипана помпата и горивото и е малко,затова била мудна в ниските обороти.Никой не е пипал колата от как съм я взел ама ще видим. :beer

Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”