Взех я и смених масло,всички филтри,ремъци,ролки и антифриз.Бях много доволен,че вече всичко е сменено и колата е готова за каране,но след като нашите я покараха ден-два се оказа,че има някакъв проблем и не върви добре нито на бензин,нито на газ. Организирахме се с един приятел (аз нямах кжижка все още) и я закарахме при познат майстор,но нямахме възможност да я закачим на компютър и последва смяна на свещите,кабелите,разпределителната капачка и ушким се подобри положението.Също я направихме да минава от бензин на газ,когато достигне определени обороти.
Преди седмица взех книжката и доволен,доволен започнах аз да си карам,но усетих,че колата пак не иска върви,дава висок разход на гориво и припляква отвреме на време...последва каране пак при майстора,този път я закачихме на компютъра и се оказа,че датчика на Хол създава ядове.Последва смяна направо с делкото и колата се оправи,вече мога да кажа,че върви много добре и разхода също се подобри.(В момента също търся делко с датчик,защото с баща ми имаме няколко идеи..

Та след тези проблеми,реших да се захвана с визията на колата.Когато я купих беше с 14ки лети джанти , стоково окачване, и още куп неща,които не ми харесваха.Можех и така да я карам ,но просто исках да я направя така,че на мен да си ми харесва.Започнах да гледам за по-голями джанти и спортно окачване,не защото съм състезател,а за да я направя малко по-нисичка.Намерих джанти 16ки BBS Prestige и ги взех :

Също взех и спортно окачване амортесьори BILSTEIN и червени пружини.Монтирах джантите и окачването,но само отзад.За отпред не ми остава време,но скоро ще бъде монтирано.Ето една снимка на колата ,но само отзад.Когато сложим и предните амортесьори ще кача снимки на цялата кола.

Засега съм доволен от колата и съм купил и напавил следните неща :
- джанти 16ки с гуми - ЗАКУПЕНИ
- спортно окачване - ЗАКУПЕНО
- боядисване на спирачните апарати и барабани в черно - НАПРАВЕНО
Със сигурност ще излезе още нещо за купуване и правене, но все пак това са нещата,които съм замислил да взема.
Между другото съм фен на "изчистения тунинг" - нисичко с хубави джанти ,и тук-там някоя лепенчица.

Не очаквайте от мен да слагам от онези "тунинг" брони,прагове,стопове,светлинки,неони и т.н

Също така искам да попитам нещо : Не мога да свалям и вдигам десния прозорец с копчето,което е на шофьорската врата.От какво може да е? Понякога зацепва и опитва да се свали или вдигне,но без резултат..