The Green,Low MK3
-
stoyan0304
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Нисичко,зеленичко що е то? Първата ми количка VW GOLF 3
През този определен период може и да се продаде и да не стигне до там да слезе от продажба :D
- n1ky
- Автомобил: VW GOLF 3
- Двигател:
Така е колега,може и да се продаде.Но ако не се продаде ще си я карам с кеф с 15ки джанти. 

- n1ky
- Двигател:
Ето една снимка от днес на Голфчето .. Чакам някой да вземе моите джанти и ще минавам на 15ки най-вероятно.

-
ivan_beliata
- Автомобил:
- Двигател:
ха е ако този номер е истински само регистрацията ти е 7000 интересно ....
- n1ky
- Двигател:
ivan_beliata написа:ха е ако този номер е истински само регистрацията ти е 7000 интересно ....
Хаха ,номера е направен на фотошоп,за да не се разпространява наляво-надясно.

-
stoyan0304
- Автомобил:
- Двигател:
Или е с фотошоп или пейнт ?
- n1ky
- Двигател:
Здравейте , колеги! Днес разглобихме стартера и сменихме четките и втулките на стартера и сега е като нов.Почистихме го и аз си поиграх малко с външния му вид..първоначално исках да го полирам ,но се оказа ,че има някакви петна по повърхността и не успях.Не можех да го оставя така и го подготвих за боя,а след това го боядисах.Ето го и крайния резултат.(На снимката е прашен,а и светкавицата прецака всичко.
)

Знам ,че никой няма да го вижда когато е монтиран , но на мен ми доставя удоволствие само мисълта,че съм го освежил и изглежда добре.

Знам ,че никой няма да го вижда когато е монтиран , но на мен ми доставя удоволствие само мисълта,че съм го освежил и изглежда добре.

- n1ky
- Двигател:
Колеги , според Вас , какви джантета биха отивали най-много на Голфарата? 16ки или 15ки,като се има впредвид ,че съм със спортно окачване , ако съм с 15ки и гуми 195/50 няма ли да стане много ниска? 

- Castrol
- Автомобил: Golf 3 Vento Look
- Двигател: AAM
- Контакти:
Убиец е колега! Само едно GTI-ков нож му трябва, да всява страх!
Успех с количката! 
Успех с количката! 
- n1ky
- Двигател:
Скоро ще има и нож,надявам се!
Но днес възникна малък проблем , не достига ток до свещите. До бубината има ток ,но до там. Дали делкото е заминало?

- n1ky
- Двигател:
Здравейте , колеги! Ето какво ще става с колата за напред :
- Джанти - утре взимам ATS CUP 15ки ,7J ,ЕТ28,които ще бъдат полирани.
- Окачването - остава си с това,което е в момента,а в последствие,ще мисля дали да го сменям със оригиналното или ще търся койлове.
- Другото което също обмислям да сменя е ножа,волана,салона и фаровете..но засега тези неща са просто идея,която времето ще покаже дали ще се осъществи.
Ето и една снимка на колата след баня ..

С различни джанти съм,понеже имам проблеми с 16ките отпред (опират в калниците) и няма смисъл да съсипвам гумите и подкалника.
- Джанти - утре взимам ATS CUP 15ки ,7J ,ЕТ28,които ще бъдат полирани.
- Окачването - остава си с това,което е в момента,а в последствие,ще мисля дали да го сменям със оригиналното или ще търся койлове.
- Другото което също обмислям да сменя е ножа,волана,салона и фаровете..но засега тези неща са просто идея,която времето ще покаже дали ще се осъществи.
Ето и една снимка на колата след баня ..

С различни джанти съм,понеже имам проблеми с 16ките отпред (опират в калниците) и няма смисъл да съсипвам гумите и подкалника.

- n1ky
- Двигател:
Ето с какво се сдобих преди малко колеги :
,от утре ще почвам да ги освежавам и лека полека да ги полирам.
И докато чаках човека с джантите да дойде,направих една снимка на голфчето,макар и с ужасно качество.

,от утре ще почвам да ги освежавам и лека полека да ги полирам.И докато чаках човека с джантите да дойде,направих една снимка на голфчето,макар и с ужасно качество.

- n1ky
- Двигател:
Здравейте отново ,колеги! Онзи ден вечерта се появи странен проблем и се наложи да ме дърпат до вкъщи.Проблемът беше такъв ,че колата пали и веднага гасне, а като мине известно време после пали 2,3 пъти от раз и след това не иска.Четох доста из форума и повечето мнения бяха ,че когато имобилайзера има проблем става така.
Разпитах няколко човека,които се занимават с аларми,имобилайзери и т.н и всички ми обявиха цена 100 лева и аз направо се отчаях....
Хубавото беше ,че нещо отвътре ме караше да не давам 100 лева ,а да разгледам да не би проблемът да идва от друго място.И днес отидох при колата и тя запали 4 пъти подред от раз. Започнах да гледам релетата,бушоните и всичко изглеждаше наред.Но при следващия опит за палене,едно от релетата започна да издава един чегъртащ звук. Огледах по-обстойно и разбрах ,че звука идва от реле 109,което след като пипнах беше и доста горещо. Свалих го,разглобих го и миризмата му на изгоряло ме тресна направо в носа.Оставих го да изстине и след това колата пак запали 2-3 пъти,но след като релето загря ,пак не искаше.Сега поръчах ново реле и след като го монтирам ще видя как ще е колата и ще пиша.
Та мисълта ми беше такава - НЕ БЪРЗАЙТЕ И НЕ ДАВАЙТЕ ПАРИ БЕЗ ДА ЗНАЕТЕ ОТКЪДЕ ИДВА ПРОБЛЕМА,ЗАЩОТО "МАЙСТОРИТЕ" САМО ТОВА ЧАКАТ !!
Та мисълта ми беше такава - НЕ БЪРЗАЙТЕ И НЕ ДАВАЙТЕ ПАРИ БЕЗ ДА ЗНАЕТЕ ОТКЪДЕ ИДВА ПРОБЛЕМА,ЗАЩОТО "МАЙСТОРИТЕ" САМО ТОВА ЧАКАТ !!
- kristian.stanchev
- Автомобил: Golf III
- Двигател: 1.9TD 1995 AAZ
Прав си за "майсторите". Дано да си на прав път с релето!