Спортен филтър
- passatGL
- Автомобил:
- Двигател:
Спортен филтър
Значи така миналата година си сложих панелен спортен филтър понеже ми казаха,че неможе конусен заради дебитометъра на кутията на филтъра...Искам да си сложа конусен защото много по-добър звук вади двигателя...но тоя дебитомер всичко прецаква...2Е е двигателя
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Измисляш как ще стои еър бокса изрязваш шаблон от картон, от него изрязваш ламарина.Хващаш я стабилно и за препоръчване е да облепиш с 20мм вата с фолио от едната страна и става чудно.Лично съм го тествал.Ако искаш и снимки може да изровя.Щото в противен случай при интензивно каране като отворех капака филтъра не се пипаше от жега, а сега е приятно хладък.И се усеща и във вървежа.
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
А може ли да се измисли нещо, конуса да се сложи в стандартната кутия? Например аз съм решил да слагам конус, обаче не искам да махам кутията и да си играя с ламарини... така или иначе заводски са го изолирали от топлината, само незнам как точно да го закрепя вътре...
Иначе би било добре, ако стане - конус в стандартната кутия на филтъра 

- TDI-RS
- Автомобил: RS TDI
- Двигател: V6 TDI
VW_FEN написа:А може ли да се измисли нещо, конуса да се сложи в стандартната кутия? Например аз съм решил да слагам конус, обаче не искам да махам кутията и да си играя с ламарини... така или иначе заводски са го изолирали от топлината, само незнам как точно да го закрепя вътре...Иначе би било добре, ако стане - конус в стандартната кутия на филтъра
ами на теб тогава определено ти трябва панелен филтър, а не конус...