Аз ли не знам как да карам, защото много се ядосвам на някой, като застане в началото на лента, предназначена специално и само за него, и чака трафика идващ по нейното продължение да спре..

И седи и чака ли чака..

Не трябва да се включва в лентата в ляво,а да си ускори в неговата,но всичко е до ситуация phantom_ написа:Ето че и тук има такива

) от преди 3-4 дена идвам от бул.Ситняково и се качвам на Цариградско, а пред мен жена
и естествено нейният опит зад волана не и позволи да продължи в ускорителната лента ами най-културно наби спирачките и бях принуден да и присветкам. Тя явно огледалата не ги ползва много много или си помисли , че някой я снима с апарат , но продължи да седи свирнах,пак светнах ама какво да го правиш то овца
(да не се обиждат колежките има жени дето са много по шофьори от някой пичуе) накрая като тръгна ,се засили с уникалните 2-30 км/час и реши ,че точно това е момента да се включи без мигачи
. Бях меко казано потресен, но хора всякакви .
VWGT написа:и все пак, когато има цяла лента с разделителна маркировка празна само за него, да спре и да се оглежда в страни, е все едно на прав двулентов път, някой който иска да смени лентата, да спре, за да се огледа дали по другата лента не идва кола. Колкото и да не си "бързак" ще се напрегнеш :).

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 49 госта