Аз съм нов член на форума и искам да се извиня, че питам за нещо, което със сигурност е вече дискутирано. Ползвах търсачката и намерих доста инфо по въпроса, но така или иначе не мога да разбера как точно да действам.

Ситуацията е следната. Купих си Голф 3, който харесах от mobile.de. Но хората, които щяха да ми го докарват в момента не са на разположение. Сега нямам идея как да организирам транспорта до тук. Не ми се иска да си идва на собствен ход, защото датчика на маслото пищи и предвид на това, което прочетох тук за този проблем

Така, че до колкото знам имам два варианта - автовоз и ферибот. Познати са ми казвали, че с ферибот е по-евтино...
Все пак някой би ли ми дал някакви контакти с автовози или фериботи. Като казвам ферибот имам предвид такъв който плува по линията Рейн - Дунав, защото колата в момента се намира в Карлсруе и ще ми е най-удобно да се натовари от там на Рейн и аз да я чакам тук на Видин или Русе. За съжаление не мога да открия сам фирма, която да извърши тази услуга.
Така, че ако някой знае подобни фирми за фериботен транспорт или автовози моля да ми прати тук.
Предварително благодаря!