Здравейте! Колебая се между двете коли. Бих искал да събера повече информация относно надеждност поддръжка и другите стандартни неща. И на двата модела съм се спрял на бензинови мотори. Турана 2.0 фси автоматик (автоматика слаган там надежден ли е или е проблемен?) и за версото 1.8ввти. Всякакви мнения и съвети ще са ми от полза.
Благодаря Ви!

Туран или Корола версо
- polovera_9n3
- Автомобил: VW POLO TDI
- Двигател: BNM 2007
Re: Туран или Корола версо
голям фен съм на ФВ, но вземай версото.... от Тоуота по яки коли няма на тоя свят... от 2009та имам едно Дайхатсу с тоуота мотор 1.0 ввти... купих го на 3000 км, сега е на 315 000 и не е мръднал мотора, нито окачването, а полото ми 2007ма на 162 000 вече протраква отпреде.....
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Двигателите на Тойота нещо не се разбираха с пропан-бутана като гориво,ако ще слагаш де.
- НарКол
- Автомобил: Polo Classic
- Двигател: AFT
Версо. 

Ще ти цитирам мнение на един колега,който много обича японските коли и доста е попрочел и знае за тях:
"проблеми със сегменти или харчове на масло. Ядове имат 1.4/1.6/1.8 литровите мотори."
Ако решиш да питаш нещо по въпроса пиши лс за да те насоча към него.
"проблеми със сегменти или харчове на масло. Ядове имат 1.4/1.6/1.8 литровите мотори."
Ако решиш да питаш нещо по въпроса пиши лс за да те насоча към него.
Аз категорично се отказах от Корола Версо... вътре е като изправен кибрит... отгоре много място, а отстрани никакво... усещане - евтино.
Мерси за отговорите. Доколкото разбирам версо е с безпробле,ма ходова част но моторите имат леки проблеми. За автоматика на туран и 2.0 двигателя някой да знае нещо?
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”