Аз съм доволен и от други марки гуми които съм купувал и то 2ра употреба, но с хубав ДОТ и грайфер. Просто голям процент от потребителите тук наскочиха, че КАМА са лайно, и то без да са слагали такава гума на колата си....1 метър не са минали с такива гуми и почват да плямпат буулшит. Там е проблема, че се появяват някви мнения...чули недочули...едва ли не всеки трябва да кара с Мишелин, Гууд Иър и въобще висок клас гуми, които и да имам няма да купя НИКОГА заради насраните пътища в БГ... При положение, че има гуми коит оса чисто нови и с 9-10мм грайфер на цената на такива 2ра употреба от високия клас с 4-5мм грайфер...е айде няма нужда...масово хората залагат на марката, а не гледат грайфер...и естествено сега ще бъда нападнат, че говоря тъпотии и Гууд Иър на 4 години ДОТ и 5мм грайфер ще се представи по-добре от която и да е било по-евтина ЧИСТО нова гума...било то Турска, Китайкса, Японска, Руска или квато ще...Сори ама тия мнения няма как да ме убедят в каквото и да е било.
Аз като човек карал кола с гуми КАМА казах, че съм доволен спрямо поведение на колата и на кал и на дъжд и на сняг. От там нататък ми е все тая на мен някой дали ще ги купува или не. Въпрос на личен избор. А не тука някви искецани типове да ми викат ТРОЛ и, че ми се плаща 10ст. на коментар...айде, че се ядосах и накрая ще му напиша какво правя с негова близка роднина за 10стотинки ама карай...то аман от бунаци