И другото което е понеже не разбирам и доста рових по форума, та в тази тема http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=24&t=309549, видях, че човека е качил снимка с данните на Group 001, 004, 013. И аз направих същото, като не знам кое какво означава, и ще помоля някой който разбира ако може да обясни. Отделно да попитам защо като цъкна на Basic setings и сложа на 001 ми излиза ERROR: Group 001 not available, и на Label file ми пише REDIR FAIL! да не би кабела да е прецкан иначе след това като цъкна ма Меаs. Blocks и ми излизат каналите, но постоянно ми пише REDIR FAIL!.
На Basic setings чак на 003 мисля че излизаше нещо различно от ERROR.... и май показваше нещо за EGRa on/off.
Та това е общо взето, колата не беше добре загряла, но не съм я чакал, защото и не разбирам, дори и да ми излезнат данните на загрял двигател, а и мисля че ако има нещо много не редно в стойностите ще се покаже и при тези градуси. Утре като загрее ще я включа пак.
Това са въпросите ми относно центровката, и за кабела проблем ли е това с ERRORа?
Благодаря предварително и поздрави!

П.С. Съжалявам ако отговори на тези въпроси има в други теми, но рових и намерих темата, но която дадох линка в началото. Не можах да намеря обяснено кои стойности да гледам и какво точно означават.
Ето и как бяха нещата при мен: