Чета форума от около 3-4 месеца, но чак сега се включвам поради няколко причини:
1. Имам кола от всичко на всичко 2-3 месеца (против волята ми и по много неприятен повод).
2. Нямах особени проблеми с нея.
3. Не разбирам от коли (имам книжка от 4-5 месеца), че да давам акъл на други.
Обаче нощеска се е случило нещо много неприятно с Голф-ето (Glof 3, 1.9 TD), та сега искам да питам: Някакви <цензурирано>!@@!#$#$!!@#!</цензурирано> са ми откъртили халогените,

Днес ходих в IX-то районно (Люлин) и писах молба и обяснения, някакви я снимаха и казаха, че в понеделник ще ми дадат някаква бележка за пред застрахователите.
Колата има пълно автокаско в "Енергия", но не знам как стоят нещата (ще разбера в понеделник, вероятно). Те по фактура ли ще ми платят щетите (ще платят ли такова нещо въобще) или ще направят някакъв оглед (експертна оценка ли, що ли) и ще ми платят на база на този оглед? Някой има ли опит с тях? Мога ли междувременно да му сложа тези пластмаси, че така като го гледам и все едно виждам човек с извадени очи...

От къде евентуално мога да купя тази декоративната пластмаса за бронята и за халогените? Ориентировъчно колко ще струва?
Пп Съжалявам, ако е малко несвързано и не е за този раздел на форумите, но просто като видях дупките на мястото на халогените, и напъваните съседни декорации, дебелите резки по боята и... К’во да ви разправям... Не го пожелавам на никого.