моля за помощ, тъй като изпаднах в безизходица. Не мога да намеря място закрит паркинг, което да наема, в района на Дианабад - ул. Крум Кюлявков. Къде ли не обикалях всеки, който питам ми казва, че няма места. Стигнах чак до паркинга при басейна(което си е далечко спрямо моето местоположение). Моля за помощ - отчаян съм, държа колата при наще и не мога да си я карам
Закрит паркинг в Дианабад - къде ?
Закрит паркинг в Дианабад - къде ?
Здравейте, колеги,
моля за помощ, тъй като изпаднах в безизходица. Не мога да намеря място закрит паркинг, което да наема, в района на Дианабад - ул. Крум Кюлявков. Къде ли не обикалях всеки, който питам ми казва, че няма места. Стигнах чак до паркинга при басейна(което си е далечко спрямо моето местоположение). Моля за помощ - отчаян съм, държа колата при наще и не мога да си я карам
- JoroHondata
- Автомобил: Honda Legend KB1 V6
- Двигател: J35A8 от 2007
- Контакти:
Re: Закрит паркинг в Дианабад - къде ?
Здравей
Колега- пиши ми на лично твоите координати, има решение на твоят проблем.
Поздрави
Колега- пиши ми на лично твоите координати, има решение на твоят проблем.
Поздрави
- hooligans
- Модератор

- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: Закрит паркинг в Дианабад - къде ?
Провери ли в новите блокчета около теб?