Polo classic 6K V2 64k 1900c SDI Бутон за изключване осветл
-
- Автомобил: Polo classic 6K V2 64k 1900c SDI
- Двигател: AEY 1999g.
Polo classic 6K V2 64k 1900c SDI Бутон за изключване осветл
Здравейте,моля ако някой знае къде е бутона за включване и изключване на осветлението в багажника на автомобила описан горе в заглавието,нека ми подскаже. Не мога да го намеря. Не ми свети в багажника ,като отворя капака. . Мерих,има плюс ,но явно минуса минава през бутон (а той не работи).Пуснах допълнителен кабел на маса,така светна ,но ми скапа батерията за 4 дни,понеже свети постоянно.
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Polo classic 6K V2 64k 1900c SDI Бутон за изключване ос
Бутона ти е в ключалката на вратата на багажника отвори вратата Сваляи кората и виж как са кабелите там или в маншона с кабелите между купето и вратата-протъркан кабел. .Иначе пробиваш кората отстрани слагаш едно ключе като си пуснал допълнителна маса и си влючваш и изключваш плафона когато искаш.
-
- Автомобил: Polo classic 6K V2 64k 1900c SDI
- Двигател: AEY 1999g.
Re: Polo classic 6K V2 64k 1900c SDI Бутон за изключване ос
anonimko написа:Бутона ти е в ключалката на вратата на багажника отвори вратата Сваляи кората и виж как са кабелите там или в маншона с кабелите между купето и вратата-протъркан кабел. .Иначе пробиваш кората отстрани слагаш едно ключе като си пуснал допълнителна маса и си влючваш и изключваш плафона когато искаш.
Благодаря много! Проблема може вече да се счита за решен
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”