Някои ги ползват и за уплътнение между кората на вратата и ламарината с цел обезшумяване.
Преди време ми бяха споменали нещо за магазин за мебели, но не намирам в ИКЕА или АРОН.

DrugiaBliznak написа:Осъзнаваш ,че не търся това на снимката, а подобно на размери, но различно като материал нали ?
petko5 написа:http://www.gomaplast-bg.com/Goma_products_profili_BG.html
DrugiaBliznak написа:Някой знае ли от къде мога да си намеря подобни артикули ? Най-точно мога да ги опиша по този начин - самозалепващи се малки дунапренчета, които обикновено се ползват за уплътняване на пространство от мебел до стена например.
Някои ги ползват и за уплътнение между кората на вратата и ламарината с цел обезшумяване.
Преди време ми бяха споменали нещо за магазин за мебели, но не намирам в ИКЕА или АРОН.
DrugiaBliznak написа:Не, не говоря за подобно нещо. Най-близко мога да посоча като пример - като се вдигне предният капак на Голф 3(предполагам при всички автомобили е така) има едни подобни на дунапренени, по-скоро гумени неща, които се закрепят от двете страни и омекотяват може би предния капак при затваряне.
Ето и снимка, само че търся дунапренени или подобна материя.
DoH_KuXoT написа:това съм чувал да го наричат микропореста гума. Не е дунапрен
DoH_KuXoT написа:DrugiaBliznak написа:Осъзнаваш ,че не търся това на снимката, а подобно на размери, но различно като материал нали ?
ами и колегата преди мен грешно те е разбрал, аз явно също. Начи има някакъв проблем в обяснението![]()
Мисля, че ако не можеш точно да обясниш какво търсиш е добре да кажеш за какво искаш ти да го ползваш, по-лесно ще е да те упътим
DoH_KuXoT написа:DrugiaBliznak написа:Викаш в обяснението е проблема
определено да
DrugiaBliznak написа:DoH_KuXoT написа:DrugiaBliznak написа:Викаш в обяснението е проблема
определено да
Ок, втори път, на някои им трябват, не е рядко срещано.
Уголемено, червено, болднато (в оригиналното мнение, написани по нормален начин) на български език съм ти направил ключови думи като "най-близко" и "като пример".
Никъде.....я по-добре - НИКЪДЕ, че явно думи се пропускат, не съм посочил че търся СЪЩИТЕ неща като на снимката.
Трети път няма да мога, не съм стигал до там.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта