Здравейте,реших да покажа колата си та именно Passat B3 GТ 1992г.Двигателя е 2000кубика 16v 136 коня.Бензин/газ (обикновена газова уредба).Колата като екстри има:Климатик,ABS,MFA,Хидравлика,Чупещ Волан,Рекаро Салон,4ел стъкла и отзад е с дискови спирачки.Колата е при нас от 1 година,като първоначално я караше баща ми и след това аз я наседих така да се каже .Ето и първоначални снимки.
Последна промяна от ridebos на Чет 19 фев 2015 14:43, променено общо 6 пъти.
Мерси колега, колата е при нас от юли месец миналата година.Аз я карам от март месец,върви си много добре не ми е правила големи бели и мисля още дълго време да си я карам,не ми се разделя с нея :)
Здравейте колеги,нека малко да обновим тази мухлясала тема.За в момента по колата се сменят основно консумативи и сме само на возия без да има кой знае какви промени по нея Но тази година съм абитуриент и след абитуриентска ще започнем да я глезим.
Поиграх си малко със спрея на другите джанти мисля че добре се получи,другата седмица ги пускам за боя
Последна промяна от ridebos на Вто 17 фев 2015 14:48, променено общо 2 пъти.
Много преспи много нещо за това я няма решетката като вървеж е идеална дори и с обикновена газова уредба набира доста добре Доволен съм от колата и то доста не мисля да се разделям скоро време с нея.
Последна промяна от ridebos на Вто 17 фев 2015 16:26, променено общо 1 път.
Здравейте колеги,колата претърпя леко ПТП,но нищо фрапиращо Счупено предно Стъкло,Счупена маска,Паднала предна броня и набит навътре капак с ожулена боя по него.Но скоро време пак ще сме в играта.
Тук ще ви споделя какво направи колегата DrEbNiA много готин и точен пич! Мисля че това ще е визията която ще гоним за напред.
Johnsword написа:Решетката в бронята Няма я Евала за пасата, а като вървеж ? Доволен ли си от корабчето ?
Саше, аз преди 5-6 години я изкъртих тая решетка в бронята, даже разкарах и добавката в бронята със секачките, в един момент на човек му писва да си купува решетки по 15-20 кинта два пъти месечно. Това е единствения сериозен кусур на тая кола