OMV промоция
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това ако тръгна с джипчето (Паджеро 2.5 ТДИ) от тука до морето и обратно на последния резервоар ви давам гаранция че ще позная. Само ако няма някоя уловка в пистолета, или ако се зарежда от един и същи пистолет. Значи при него разхода на гориво е абсолчтна константа и не варира по никакъв начин - празен пълен нагоре надолу с климатик без - евала на японците - страшен мотор. Само дето има някакъв проблем с датчика за горивото в резервоара и в един момент показва празен резервоар, зареждаш 30 литра. а резервоара е към 60. Но вече лятото му бях хванал цаката, спирам на ОМВ, поглеждам си километража, момъка вкарва пистолета и по някое време му правя жест с очи и му казвам ХОП и пистолета изключва. и тои ме гледа тъпо щото гледа джип пък на някакво смешно количество:) после му казвам да допълни и се събират още поне 4 литра. такаче на извънградско на 4тото зареждане мога да позная до литър
малко до половин литър е голяма прецизност, но бих пробвал:)

малко до половин литър е голяма прецизност, но бих пробвал:)

- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
nylon написа:ами ако си напълниш резервоара, после източиш литри и отидеш да познаеш, няма ли да е максимален шанса според вас? Или пак няма как да се познае?
Тогава играта ще е друга... Пълниш XX литри, после източнваш и познаваш с колко литра се разминава зареденото от реално източеното количество

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
nylon написа:ами ако си напълниш резервоара, после източиш литри и отидеш да познаеш, няма ли да е максимален шанса според вас? Или пак няма как да се познае?
Проблема в случая е, че се зарежда до изключване на пистолета, а не докато ти се напълни резервоара. Ако си имал дизелов автомобил, ще знаеш, че дизлеа се пени, особенно ако се пълни "бързо" и обикновенно за да заредиш догоре, трябва да поизчакаш няколко секунди след изключване на пистолета и пак да пуснеш...
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

Току що си напълних резервоара с 40л безплатен Алпин дизел!

Голям кеф. Жалко, че е последен ден от прИмоцията, иначе щях все без пари да си карам

Миналата седмица ходих да пИчеля уж, обаче се оказа, че имало специална група, която ходи от бензиностанция на бензиностанция в точно определени часове, и само където са те, важи промоцията. За това обикновените служители не знаят за нея. Дадоха ми една брошурка къде и кога ще бъдат хората. Аз обаче така и така бях отишъл, си направих официална репетиция, и тъй като голфчето харчи винаги еднакво, независимо къде и как го карам, познах - 50л. точно заредих за 880км, т.е. 5.68 разход. Днес, пак по изпитаната формула - 700км по 5.68 разход = около 40л. Закова на 39.73

Някой друг успя ли да се възползва от примоцията?
Последна промяна от ACCELERATOR на Чет 01 фев 2007 16:54, променено общо 1 път.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”