Редица проблеми натрупани с времето...

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
RastaMan
Автомобил:
Двигател:

Редица проблеми натрупани с времето...

Мнениеот RastaMan » Нед 13 мар 2005 18:20

Здравейте!Искам да споделия с вас проблемите с моя Голф3 ГТИ,които възникнаха с течение на времето и да ви помоля да ми помогнете за отстраняването им ,до колкото това може да стане.
1.Става въпрос за ел.стъклата на задните врати.Първо дясното стъкло,после и лявото спряха да се качват или слиза изобщо.От време на време се чуват машинките как щтракат ако ги понатиснеш,но иначе ник'во движение.
2.Другия дълго пренебрегван проблем ,са ветлините на таблото,за който изчетох някои матеряли по форумите,но така или иначе не разбрах как и каде мога да поправя или променя/парадокса е,че светлините не работят и когато баса или някоя Софийска дупка ги тресне светват и после пак изчезват/.
И трето няма да споменавам за момента,тъй като искам да не се повтарям с колегите и за целта ще се поровя още малко из форума.
Благодаря ви предварително :D

Потребителски аватар
maniak
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Проблеми

Мнениеот maniak » Нед 13 мар 2005 18:25

Светлините. Щом на дупка светват всички значи има някъде лоша маса. Сваляш таблото и зачистваш всички основни контакти.
Относно стъклата. Щом чуваш моторчетата да се опитват да завъртят значи Или са ти клеясали водачите или са ти блокирали моторчетата. Има шанс да стане с разглабяне и почистване.

RastaMan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот RastaMan » Нед 13 мар 2005 21:11

За светлините благодаря,но ще трябва малко време за разглобяване на таблото, а и ми се иска да сменя зеленото със синя лампа,някакви идеи?:lol:
А колкото до стъклата ,тия кори нямат махане :evil: :evil: Отчайващо! :cry:

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Нед 13 мар 2005 22:12

Специално за цвета на таблото на Голф 3 има цяла тема на колегата DragoCL :wink: Намери я и нещата ще ти се изяснят :D Ползвай опция ТЪРСЕНЕ :D

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пон 14 мар 2005 8:03

Изображение

ако не разбираш немски
използвай
http://babelfish.av.com

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Пон 14 мар 2005 16:22

За стъклата отзад, аз също имам Г3 но не е ГТИ.... аз имам същия проблем... наложи се вече да сменя целия механизъм на левия( от морга, ма пак не е евтино) решението м е следното, аз имам фолио отзад и не давам да се свалят джамовете и съм ги спрял от таблото да мога само отпред да ги свалям.... иначе като ги отблокирам също ми се чуват как цъкат мототрчетата :cry: даже джама единия си се сваля или дига кога му скимне....... :?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”