Интересуват ме моторите 184 и 204hp - то всъщност са само тези двата де 184 е с 5 скорости, 204 е с 6, което за мен повече накланя везните към 204-ката. Какви са отзивите за тези двигатели? Със или без Xdrive система?
Супер е мотора. Трябва да се покара 100тина километра за да се види как работи, дали наема добре, температурата на охл. течност да се види как се държи. Това е като цяло
Днес огледахме и покарахме две 330ки и една 320ка и стигнахме до консенсус, че за това което търси и 320ката му е напълно достатъчна, хем беше малкия мотор, 136 кончета. Там също гледам имат 136 с 5 скорости и 150 с 6, от няколко места чух, че са добри моторчета, някой нещо да допълни?
Няма да си кривя душата като кажа, че 330ката не ми изпълни душичката, Супер колица!
320ката ми се стори доста мудна, сравнение голфа ми, пък за 330ката да не говорим, но моя авер му хареса 320ката, той от бензин 1.6 на газ да се качи на такова нещо, все едно се качва на самолет
Точно заради това, 330 е по-добрия вариант. 150ката е по-тиха от 136цата- причината е ясна, комън рейл. Преди фейслифта знаете за задния мост- гние....