Формула 1, Сезон 2015
- VW_passatOR
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: 2.0 TDI 2005 BMP
Re: Формула 1, Сезон 2015
Аз съм склонен да уважавам всеки един пилот станал световен шампион (да не говорим за двукратен) по какъвто и да е начин и на каквото и да се дължи. Но не бих сравнявал един с друг защото за това зависят прекалено много фактори и никога няма обективно мнение по въпроса, затова ми се струва леко излишен спора.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Черпя ви една малка тайна. Валтери Ботас ще е заместник на Кими Райконен ако Ледения откаже да продължи договора си с Ферари.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Финландци и бира?!

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Немски бизнесмен води преговори за ГП на Германия. Анонимният за сега човек е изявил желание да финансира състезание на Хокенхайм след успеха на Себастиан Фетел в Малайзия. Бил е много разочарован, че успелият му сънародник няма да може да се състезава пред родна публика в дебютния му сезон с детската си мечта - Ферари.
Постове в туитър от фенове на Фетел, които се радват след отпадането на домашната му ГП. "Той никога не е имал късмет в родното ГП и по-добре, че няма да го има. Така няма да изостане в точките или няма да загуби част от аванса си".
Постове в туитър от фенове на Фетел, които се радват след отпадането на домашната му ГП. "Той никога не е имал късмет в родното ГП и по-добре, че няма да го има. Така няма да изостане в точките или няма да загуби част от аванса си".
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Хубаво състезание за Хамилтън и Нико.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Сравнително интересно състезание.
Скоро не бях гледал толкова много отпадания заради двигател или скоростна кутия.
Скоро не бях гледал толкова много отпадания заради двигател или скоростна кутия.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Хамилтън е станал машина, явно успокоен след втората си титла и подредил приоритетите си. Казват му да върти 1.43.7 върти точно толкова, казват му 1.43.00 върти толкова, ферари добре вървяха със софт гумите, но с медиума се отвори по сериозна разлика спрямо мерцедес.
Уилямс се чудя провал в тактиката или просто не им стигнаха комплекти софт, та караха два стинта с медиум!?
Уилямс се чудя провал в тактиката или просто не им стигнаха комплекти софт, та караха два стинта с медиум!?
- 110afn
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: AFN
Колега К.Одаджийски, машината не е Хамилтън, машината е в ръцете на Хамилтън. Който пипне тая машина все ще задава темпото и ще поставя каквито си иска времена....с изключение на Розберг. Изглежда в скоро време ще спре да се оплаква и целта ще му е качване на подиума.Уилямсите пак си бяха добре, Мак-овете успяха да завършат.
Предишното състезание повдигнах въпрос за Верстапен, но явно не сте впечатлени
Предишното състезание повдигнах въпрос за Верстапен, но явно не сте впечатлени
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Мисълта ми беше, че преди 2-3 години едва ли щеше толкова точно и педантично да следва инструкциите, щото примерно той е решил нещо друго.
За Макс какво да кажа, млад и напорист пилот, който кара добре, но още не е разбрал според мен най важното правило в моторните спортове, че за да победиш първо трябва да финишираш.
Доста спорни изпреварвания в Китай разминали се на косъм, накрая и двигателя го предаде, но съм склонен да мисля че в опита си постоянно да атакува е предобрил нещата.
Може и да бъркам, но така мисля.
За Макс какво да кажа, млад и напорист пилот, който кара добре, но още не е разбрал според мен най важното правило в моторните спортове, че за да победиш първо трябва да финишираш.
Доста спорни изпреварвания в Китай разминали се на косъм, накрая и двигателя го предаде, но съм склонен да мисля че в опита си постоянно да атакува е предобрил нещата.
Може и да бъркам, но така мисля.
- 110afn
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: AFN
Е, то ясно, че и Хамчо се развива. То какво и му остава, ше и прави кефа и на тия в бокса, които са малко по-различни от ония преди 2-3 години. Те пък видяха какво е "храни куче да те лае" 

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Има някакви надежди разликата между Мерцедес и Ферари да е по-малка от тази в Китай. Разликата в третата тренировка от 0.1 сек загатва за скорост в червените. Дали обаче мерц не са скрили някоя половин секунда?
- georgebonev
- Автомобил: Golf 3 Variant
- Двигател: 1.9 TD AAZ 1994
- Контакти:
Диема спорт в Близу на канал 198.
Прави ми впечатление в последните стартове "отборното" подреждане (един до друг на стартовата решетка) и представяне в състезанията - разлика от 1-2 болида...
Прави ми впечатление в последните стартове "отборното" подреждане (един до друг на стартовата решетка) и представяне в състезанията - разлика от 1-2 болида...

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Ае пак честито на Хамилтън!
-
- Автомобил: VW Golf 5
- Двигател: 1.9 TDI 2007
Честито, но Ферари са отново много близо, утре ще е интересно