Между другото тука е мястото да ти благодаря колега (Bai sando) понеже преди време бях ти писал няколко пъти и винаги си помагал :) Нека има повече колеги ,като тебе надявам се някой път да се запознаем лично
Много добре се движи развитието на колата колега! Интересно ми е, защото имаш доста подобна на моят автомобил, както споменах по нагоре. Успех ти желая на сесията и с всичко. Бих се радвал някой път да се видим да се запознаем и да щтракнем двете колички
ПС: Колегата Bai Sando и на мен не един път ми е помагал със съвети, наистина трябват повече такива хора.
Колега с радост ако има възможност ще се запознаем аз съм от Разград малко далечко ама може да се измиссли нещо ако имам път към София или някой събор .Много ме е яд, че за Калояново няма да успея най-вероятнно ,а такъв мерак имам
Естествено, че не е тайна 260 левс от ilkomotor е сайта.Не са оргинална хела, но светят доста добре едно ксенонче и заспива.Човека беше казал,че има и резервни части за тях (капаци и стъкла) ,но не съм питал за цени предполагам, че няма да са ниски... Поздрави
Засега ще си карам тези бленид имат с вграден габарит в мигача, а на този малко трбва доработки и не ми се занимава. Межд у дргото се сдобих с jubi ръчна и лайсни edition (металните), освен това си поръчах и две гуми Nankang 185 45 15.Тия дни снимки
Благодаря колеги мисля да махна задната чистачка , че и без това не я позлвам.Та въпроса ми е за тапичка може ли да позлвам туя които са от мокета отзад едни черни,знам че има от голф 2 едни ,но те по трудно се намират. Поздрави