Здравейте.
Нов съм във форума и искам да се похваля с нова придобивка, а именно - VW PHAETON W12 2008г.
Колата имам от две седмици. Единствения недостатък за сега е задно неработещо ел. стъкло. Спуска се нормално, но само не се качва обратно - трябва му помощ!
Другото, което ме учуди е, че колата е само с еднин акумулатор, а навсякъде пишат, че този модел е задължително с два!
Единствената грешка, която до сега борд компютъра е изписвал е ACC Fault, но след две паленета изчезна от самосебе си!
Ако някой има опит с този вид автомобил, моля да пише. Благодаря предварително.
Phaeton w12
- DIdo_Fenaaa
- Автомобил: Vw golf 4 TDI
- Двигател: AHF
Re: Phaeton w12
Честита придобивка колега много безаварийни километри. Някоя снимка няма ли да качиш да видим как изглежда возилото ти.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хиляди безаварийни.
На стъклото е добре да му се направи профилактика докато е време, за да не се наложи някаква спешна интервенция, ако остане долу.
Къде търсиш втория акумулатор? Мисля, че трябва да е в багажника или под задната седалка.
На стъклото е добре да му се направи профилактика докато е време, за да не се наложи някаква спешна интервенция, ако остане долу.
Къде търсиш втория акумулатор? Мисля, че трябва да е в багажника или под задната седалка.
- stefarata
- Автомобил: Ford S Max MK1
- Двигател: TDCI
DIdo_Fenaaa написа:Честита придобивка колега много безаварийни километри. Някоя снимка няма ли да качиш да видим как изглежда возилото ти.
По-добре да не слага снимка, че после да не пише в темата " откраднати автомобили"