Ами като цяло смятам утре да ида да го прехвърля на мое име пък след това ще започнат глезотии, но като по важни неща някой тампон,гуми трябва да си взема общо взето нужди както всяка друга кола има.
Ако някой реши да си мие колата на автомивката между Пикадили Младост и Mc.Bricolage не е препоръчително защото аз отидох и ми напръскаха колата с нещо и целия ми лак падна .... и сега боята ми е матирана
Не знам .... Нямаше паднал лак преди това по боята и този като ми я забърса с парцала и грозна картинка стана ...А иначе там където си мия и другата кола там нямам проблеми ... с миенето, а един път дойдох при тези и и разказаха играта ...
Някаква идея кой маркуч може да ми е спукан който да разрежда газта (ГУ) и когато гася да се чува как засмуква въздух вдигатела: става въпрос около кутията на въздушния филтър ?
На мивката мият перфектно аз моята там я мия и нямам никакви проблеми,дори са ми пастирали тавана това,че е станало така 100% са ти я полирали преди да я купиш,а и както всички колеги знаят червеното винаги става матово
Оборудвах се за зимата с чисто нови обувки 185/60/15 Sava Eskimo s3+ Вакумен регулатор + настройка на дебитомер Филтри, ремъци, ролки (обичайното при всеки автомобил....) Скоро време ще последва и червени пружини за отпред и да ... бавно развитие, но пък хубавите работи бавно стават !
Страхотно. Видях еднo VW МК3 ГТИ вчера. Тези коли са супер редки тука. През лятото на 2001 това беше първата спортно ориентирана кола която ме запали на тема коли.