Дойде време да Ви запозная с най- новото попълнение на моето Volkswagen семейство- бялата Голфка Dirty Princess. :P
След като манията ми по Лупчо стана толкова голяма, реших, че е време да помисля за една обикновена "сток" икономична колица, която да поема функциите, които "звездата" вече не може да изпълнява.
Изборът ми беше изначално предначертан- Golf IV, 1.9 TDI, eдна отдавнашна моя мечта.
Преди дооста година бях попаднала в Мобиле-то на един бял двуврат Голф, 110 к.с. и се бях влюбила. Докато организирам нещата ми го взеха под носа. Тихичко си страдах за него, затова сега бях твърдо убедена да си начеа крастата.
В мига, в който ми пратиха обявата за Принцесата, вече бях там, а на следващия ден я капарирах. :)

Напълно стандартна highline-ка в мнооого прилично състояние.

Първото нещо беше да се освежи с пастиране.
Цвета на колата се промени неузнаваемо и стана снежно бяла. Боята се оказа доста запазена.
Стандартно, гумените покрития на пластмасите се ронеха ужасно и падна основно почистване.
Алуминчета и разни други глезотойки, като например задна чистчка от Golf V.

Антенка от V-ца:

Чистачки от 2003.

Патентованото още от Лупо-то стикерче на предния джам:

иии клубно стикерче на най- яката фейсбук група :oka: :

Следват най- големите ми гордости:
full fis табло:

Благодаря на Luciano, Владко и Пепи, че тоооолкова си играха, докато го подкарат. :)
Табло от Бора (онова с перфорираната кожа):

Не беше лесна задача

Стопове Hela Magic Black.

Смених стандартните й ГТИ джанти с Montreal 2 с перфектни гуми:

Освен стандартното обслужване се наложи да сменим и тампончетата на стабилизиращата щанга:

В момента колата изглежда така:

Поемаме по един дълъг път, но силно се надявам да не се отклоня прекалено и да си остане евридейка.

За сега толкова.