Не си купувайте нищо от МОБИЛ СВЯТ !!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Mega
- Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
- Двигател: AGN - 125
- Контакти:
И аз да кажа ...
Добре де каквото станало станало. Колега има как да си търси правата. И ние ще му помогнем с каквото можем. Истината е, че това е техника и има случаи да дава дефекти. За това има и гаранция. Ако не се разваляше, нямаше да има нужда от гаранция! По същата логика няма магазин или верига, дето продава апарати дето не дават дефекти. Всеки продава и принципно по моя статистика на продадени 100 апарата, един дава лек дефект. На 1000 2-3 дават непоправим дефект. И една друга статистика. На 10 рекламации 5 са неоснователни и от некоректни потребители!
Това за черния внос и другия искам да ви кажа, че имам една статистика за служебно ползване дето няма такова нещо като официалния внос се разваля по-малко от черния. Истината е друга има Коректни и Некоректни търговци и Коректни и Некоректни потребители! Важното е да се знае, кой как работи! Принципно пазара е най-добрия арбитър!

Това за черния внос и другия искам да ви кажа, че имам една статистика за служебно ползване дето няма такова нещо като официалния внос се разваля по-малко от черния. Истината е друга има Коректни и Некоректни търговци и Коректни и Некоректни потребители! Важното е да се знае, кой как работи! Принципно пазара е най-добрия арбитър!

- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ах
blacki ... аз моя телефон ги карах да ми го сменат след 3тия неуспешен ремонт .. както и след 4тия ... стигнахме до 5ти ремонт .. пак не го смениха ... и понеже ми оставаше един месец до изтичане на гаранцията ми казаха : добре ако стане още някав проблем ще ти го сменим ... но проблемът стана 2-3 седмици след изтичането на гаранцията ....
Идната седмица ще се съветвам с властите какво мислят по въпроса !

- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
moleo написа:snoopgod написа:един съвет и от мен:не се занимавайте с фирма алекгруп!!
този се намира на карниградска. Разкодирани Тим телефони и прочие.
Работя в мобилтел и мога да гарантирам телефоните, които аз продавам. Всички са с гаранция 2 години от официален доставчик в
България.
- Абе въпроса не е в това колко гаранция се дава, а спазват ли се условията по гаранцията от продавача.

- moleo
- 0888
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
teodor6769 написа:moleo написа:snoopgod написа:един съвет и от мен:не се занимавайте с фирма алекгруп!!
този се намира на карниградска. Разкодирани Тим телефони и прочие.
Работя в мобилтел и мога да гарантирам телефоните, които аз продавам. Всички са с гаранция 2 години от официален доставчик в
България.Абе въпроса не е в това колко гаранция се дава, а спазват ли се условията по гаранцията от продавача.
![]()
именно ! За това моят съвет е да се взима от доказани вериги. Иначе повечето доставят от едно място. А вярвайте ми, за да се дават 2 години истинска гаранция, колкото е и на запад, значи не е случайно. Някой магазини и с това спекулират, защото нямат собсвени сервизи и пак дават 1-2 години и там е по сложно.
- Mega
- Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
- Двигател: AGN - 125
- Контакти:
Re ...
? И защо не си заслужава колега? Защото го нямате ли? Искам да ти кажа, че за тези пари не е лош апарат, не дава проблеми и се купува!

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Re ...
хе хе то к'вот няма в м тел значи не е хубавоMega написа:? И защо не си заслужава колега? Защото го нямате ли? Искам да ти кажа, че за тези пари не е лош апарат, не дава проблеми и се купува!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”